Hallå där, Patric Löfborg

patric

Ikväll inleder damerna sina träningsmatcher när Malmö kommer på besök till Sparbanken Wictory Center och match klockan 20.00. Vi passade på att ställa några frågor till damernas nya tränare Patric Löfborg.

Du har varit på plats i ett par veckor nu. Hur känns det?
– Det känns riktigt bra att vara på plats fullt ut i Varberg nu och jag trivs kanon bra här.

Förmodar att det dessutom är hur mycket nya människor som helst man träffar hela tiden, både på jobb men inte minst uppe i hallen nu när många av lagen drar igång på allvar?
– Ja. Jag möter nya människor hela tiden i olika sammanhang, men jag tycker att det är kul att träffa nya personer, man ska bara hålla iordning på alla namn. Jag ser även fram emot att träffa alla ledare, spelare o föräldrar o övriga i hallen då andas man innebandy på riktigt igen.

Sparbanken Wictory Center, hur känns det att bedriva träning där?
– Det är ju en fantastik hall klubben har, riktiga kanonförutsättningar att bedriva innebandyträning där, så det kan inte annat än att vara bra.

I kväll är det dags för säsongen första träningsmatch. Roligt eller?
– Ja det ska bli kul att se spelarna i matchsituationer och se hur långt vi kommit med vår spelidè. Men det är också viktigt att vi får möta ett bra motstånd så vi vet hur det är att lira mot ett SSL lag.

Hur har dina första veckor med tjejerna varit?
– Det har fungerat bra och vi har hittat ett bra upplägg när det gäller träning och vi har kört ganska tufft här i inledningen. Men tjejerna är med på tåget så det känns bra.

Vad kommer ni lägga störst vikt på vid träningsmatcherna?
– Vi kommer att lägga störst vikt vid de detaljer vi nött under några veckor och det gäller framförallt försvarsspelet.

Vad kan publiken förvänta sig av matchen ikväll?
– Jag hoppas att vi kan bjuda på en bra match där vi hittar rätt i vårt spel och att tjejerna visar upp en bra inställning och energi i 60 minuter.

Är det någon/några i laget som stuckit ut lite extra och överraskat på dig?
– Vi har tränat i snart tre veckor gemensamt efter sommaren och jag tycker att alla spelarna utvecklas hela tiden och har svårt att peka ut vissa under denna korta tid, du får ställa den frågan igen efter några veckor.

Lycka till ikväll!
– Tack

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå