Andrea Envall inför helgens matcher

Foto: Gunnar Hoffsten / Pic-Agency )

Foto: Gunnar Hoffsten / Pic-Agency )

I helgen är det dags för damerna att spela två matcher. Hemma på fredag kl 19.00 mot FBC Kalmarsund och borta på söndag kl 13.00 mot Rönnby Västerås IK. Inför en händelserik helg fick vi tag i Andrea Envall som kunde uppdatera oss.

Hej Andrea! Fem stycken SSL-matcher är nu gjorda, vad säger vi om det?
Det har varit en tuff start med endast en vinst samt fyra förluster. IKSU är väl den tuffaste matchen vi spelat hittills, men dem andra matcherna tycker jag har varit jämna och med formen i topp har vi absolut chans att slå dessa lagen i framtida matcher.

Hur är stämningen i laget efter de senaste matcherna?
Att förlora är aldrig roligt, självklart blir man besviken och lite deppig, men vi håller det mest för oss själva och tar med oss det bra vi gör och saker vi kan förbättra. Dålig stämning är inget vi brukar ta med oss till träningar, där är det fokus på nuet och vi har oftast väldigt roligt. Ny match, nya möjligheter!

Imorgon möter ni Kalmarsund som ni har spelat jämnt med tidigare, tankar inför det?
Vi har haft en bra träningsvecka och det känns som att alla är på tårna! Kalmarsund är ett bra lag så det kommer bli en rolig och spännande match att spela. Att vi är revanschsugna efter kvalet är inget att snacka om, det gör oss bara supertaggade på morgondagens möte.

Redan på söndag spelar ni igen, då borta mot Rönnby. Vad tror du om den matchen?
Det kommer att bli en väldigt tuff match, det vet vi om, men med rätt uppladdning och inställning har vi absolut chans att ta poäng på söndag.

Vad tycker du om din egen prestation hittills denna säsong?
Jag har gett 110% varenda match, men ändå går vissa matcher bättre och vissa sämre. Jag har varit rätt ojämn nu i början men jag tycker jag förbättras efter varje match. Jag tar verkligen åt mig kritik och försöker förbättra saker hela tiden då jag har väldigt mycket mer att lära.

Vad blir det i morgondagens hemmamatch i SWC?
Vinst med 5-3.

Tack för att du tog dig tiden och lycka till med helgens matcher!
Tack!!

Välkomna till SWC på fredag kl 19.00! Vi behöver ert stöd!

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå