Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Westergren får ny kaptenshjälp

15 september 2018 13:08
Herr

Inför förra säsongen valdes Robin Westergren till ny lagkapten för herrlaget, då han tog över bindeln från Filip Stenmark som lämnade för Storvreta. Vid sin sida hade Westergren Alexander Andersson och Daniel Gunnarsson. Två spelare som har lämnat föreningen, varför det nu har utsetts en ny assisterande lagkapten.


Förtroendet att stötta Robin Westergren går till nyförvärvet Vidar Tirèn. 28-åringen som hämtades in från seriekonkurrenten FBC Lerum har tidigt visat fina ledaregenskaper och har dessutom kaptenserfarenhet från sin tid i Umeå City.

Tirèn kommenterar utnämningen så här:

Det är såklart hedrande att få detta förtroende, speciellt när det är min första säsong i föreningen. Det är en fantastisk grupp jag har kommit till som har välkomnat mig väl. Nu hoppas jag kunna bidra med rutin och några uppmuntrande utskällningar! Jag ser framemot att stötta Robin i sin roll som kapten som han sköter galant och tillsammans med honom pusha laget till nya höjder.

Huvudtränare Kent Göransson ger sin förklaring kring valet av Vidar Tirèn som assisterande kapten:

Vidar har på kort tid satt ordentliga avtryck hos oss genom sitt sätt att visa vägen för vårt unga lag. Han är bara genom sitt att vara, en naturlig auktoritet med en tydlig kommunikation och ett starkt ledarskap. För oss har det ett varit ett enkelt val vem som ska komplettera Robin den här säsongen och det kommer bli spännande att se hur den här duon tillsammans kan leda oss ytterligare ett steg.

Herrlaget spelar imorgon söndag sitt genrep inför den allsvenska premiären. Man får tuffast möjliga motstånd i topplaget från SSL, Pixbo Wallenstam. Matchen startar kl 14.00 i Wallenstamhallen.