Idag 1 match

Förlust för Warbergs damer

9 september 2018 16:13
DAM

Damerna spelade under söndagseftermiddagen sin andra träningsmatch den här helgen då seriekonkurrenten Malmö kom på besök till Sparbanken Wictory Center. Matchen slutade 4-6 efter periodsiffrorna 1-2, 0-3 och 3-1.

Matchen kom att präglas av ett Warberg som ville spela ett tight försvarsspel med snabba omställningar medan Malmö försökte driva matchen med ett kraftfullt och energirikt spel. Trots en bra inledning av Warberg efter ett mål av Jenny Dahl som helt enkelt snodde bollen av motståndarna var det mycket Malmö. I början av tredje perioden hade det sprungit iväg till hela 1-6 då Warberg började äta sig sakta men säkert tillbaka i matchen. Två mål av Camilla Halldén och ett av Amanda Wetterström gjorde att slutsiffrorna stannande vid 4-6.

Några notiser från matchen: • Malin Arnesson var tillbaka i den blå tröjan och visade att hon blir ett tillskott • Camilla Halldén gjorde 3 poäng i matchen • Ungdomskedjan med Wilma Johansson, Maja Nakamura och Malin Andersson visade att framtiden ser ljus ut • Sista perioden vinns med 3-1 och ger ett gott betyg åt fysteamet då det dessutom var andra matchen mot SSL-motstånd den här helgen.