Warberg IC gör rekordresultat!

27 juni 2018 10:01
Allmänt

Efter tisdagens årsmöte på Varbergs Stadshotell kan vi konstatera att Warberg IC gör ett ekonomiskt rekordresultat för den gångna säsongen. Resultatet hamnar på + 602 822kr!


Förra året gjorde vi en resultatförbättring med 500tkr och i år gör vi ytterligare en resultatförbättring med 500tkr så vi visar verkligen att de tuffa beslut och kostnadsbesparingar vi gjort senaste säsonger ger effekt på resultatet.

Vi vill tacka alla inblandade parter såsom spelare, publik, sponsorer och medlemmar som ställt upp för föreningen trots motgångar och gemensamt visar vi att vi är på rätt väg.

Trots det positiva resultatet så har klubben kvar en utmaning gällande Elitlicensen som införs den 1:e maj 2019. Vi har kvar ett negativt kapital och kommer att behöva extra kapital under säsongen för att klara Elitlicensen i sin helhet. Detta kommer styrelsen att jobba hårt med tillsammans med inbladade parter under kommande säsong.

Till ny Ordförande för föreningen valdes Magnus Åhlén som ersättare till Henrik Carlstein som tar ett steg tillbaka till ledamot i styrelsen.

Ny i styrelsen är även Fredrik Hedqvist som ersätter Kristofer Strandvi. Fredrik har suttit i styrelsen en omgång tidigare, då som kassör.