Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Klubbhuset förlänger sitt samarbetsavtal!

9 augusti 2019 15:41
ALLMÄNT

Warberg och Klubbhuset har varit trogna samarbetspartners under en längre tid. Det står nu klart att de båda parter kommer att teckna ett nytt avtal som står skrivet på 3 år.


Klubbhusets Erik Reichenberg säger så här om varför de valt att förlänga sitt samarbetsavtal med föreningen till och med 2022. -Warberg är en av Sveriges ledande klubbar genom tiderna, så för oss var valet självklart att vi ville jobba ihop med dom fortsättningsvis. Så att teckna ett nytt 3 årsavtal känns mycket bra.

Hur ser ni på ert samarbete med Warberg IC? -Vi kommer att vara leverantörer av innebandyprodukter till föreningen och även finnas med kring deras turneringar och camper. Vi hoppas självklart att både vi och föreningen skall utvecklas tillsammans.

Magnus Svensson, säljansvarig i Warberg IC säger så här om de glädjande nyheterna: -Klubbhuset har varit en stor och trogen samarbetspartner till föreningen i många år i både med och motgång. De har även varit en del av vår shop i Sparbanken Wictory Center sen den invigdes. Självklart känns det kul att vi nu även i fortsättningen kommer att ha ett givande samarbete med en av innebandyns största aktörer.