Söndag
16 Dec 2 matcher
Söndag
06 Jan 2 matcher
Lördag
12 Jan 1 match
Måndag
14 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 2 matcher
Lördag
26 Jan 2 matcher
Söndag
10 Feb 2 matcher
Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Idag 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher
Torsdag
28 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match

Tre spelare lämnar Warberg

15 maj 2018 16:30
Herr

En silly season innebär som bekant inte bara nya spelare in. Ett antal spelare lämnar och öppnar upp platser för nya. Alexander Andersson valde att lägga klubban på hyllan vilket vi meddelade tidigt i april. Det står nu klart att ytterligare tre spelare lämnar.


Inför säsongen höjde säkert en och annan på ögonbrynen när Joakim Andersson valde att göra comeback och tecknade ett ettårsavtal. Han fick ganska snabbt problem med ett krånglande lår, vilket tyvärr höll honom ur spel stora delar av säsongen. Det var mer rehab än innebandy och nästa säsong kommer Joakim istället finnas med i föreningens divison 1-lag för att stötta upp med sin rutin.

Näste man ut är forwarden Simon Bundgaard, som istället för spel i Allsvenskan kommer att gå tillbaka till sin tidigare förening Träslövsläge i division 2.

Siste man att lämna truppen är fjolårets assisterande lagkaptenen Daniel Gunnarsson. En mångsidig spelare som fick skolas om till center under Kent Göranssons ledning och gjorde det med den äran. Tio poäng blev det som nav bakom poängmaskinerna Kongstad och Birgersson.

Daniel Gunnarsson säger så här om sitt beslut att inte fortsätta på elitnivå:

-Efter 9 år i Warbergs-tröjan är det inget enkelt beslut att ta, men jag har nu valt att avsluta min karriär då nya utmaningar i livet väntar. Självklart hade de varit roligare att avsluta karriären med att vara med och ta laget tillbaka upp i SSL, men jag känner ändå att vi gjorde en bra säsong där vi vann serien och gjorde stora prestationer som vi ska vara nöjda med.

Jag har stor tro på det nya laget som byggs under Kent och ”Bagarn”. Alla spelare har tagit stora kliv i år och visat att de vill och är förtjänta av att spela i SSL.

Vill passa på att rikta ett stort tack till föreningen, till publiken, till sponsorer, till alla som jobbar kring laget och till alla er som ideellt jobbar för föreningen. Det är ni som skapar den fantastiska inramning som är kring våra matcher, och ger oss förutsättningar för att lyckas!

Warberg IC vill tacka Joakim, Simon och Daniel för sina insatser i föreningen, och passa på att önska lycka till med nya utmaningar i livet. Vi ser fram emot att se dem på läktaren i höst!