Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Två nyförvärv för damerna!

13 juni 2017 14:54
Dam

Sedan tidigare är det klart att Amanda Ahola kommer spela i Warbergströjan kommande säsonger. Nu är det också klart att Ida Örnqvist gör henne sällskap från Tyresö/Trollbäcken. Både Ida och Amanda har under våren varit och besökt Varberg och bestämde sig för att fortsätta sina karriärer på västkusten.


Sportchef Andreas Wahman: – Jag är otroligt nöjd med att vi får in Amanda och Ida i laget. Två spelare som redan är riktigt bra och dessutom har framtiden för sig. Dessa två tillsammans med Emma Clarin (från Pixbo) gör att vi stärker upp de bakre leden rejält, vilket var vår målsättning under silly season. Att vi landar dessa spelare gör att både kvalitén och konkurrensen ökar. Fantastiskt spännande att följa dem under säsongen.

Amanda och Ida spelade i Tyresö/Trollbäcken förra säsongen och båda har meriter från U19-landslaget. Ida var med i senaste U19-truppen och Amanda har ett U19-guld i bakfickan sedan tidigare. Hon har också representerat KAIS Mora och FBC Uppsala i SSL. Båda spelarna kommer göra besök under sommarmånaderna i Varberg innan de flyttar ner från Stockholm till den 1 augusti.

Vi hälsar Amanda och Ida välkomna till Warberg IC!