Tisdag
02 Okt 1 match
Fredag
05 Okt 1 match
Lördag
06 Okt 1 match
Lördag
13 Okt 1 match
Söndag
14 Okt 1 match
Lördag
20 Okt 1 match
Onsdag
24 Okt 1 match
Lördag
27 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Lördag
03 Nov 1 match
Söndag
04 Nov 1 match
Onsdag
14 Nov 1 match
Lördag
17 Nov 1 match
Söndag
18 Nov 1 match
Lördag
24 Nov 1 match
Söndag
25 Nov 1 match
Fredag
30 Nov 1 match
Lördag
01 Dec 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 2 matcher
Söndag
06 Jan 2 matcher
Lördag
12 Jan 1 match
Söndag
13 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 2 matcher
Lördag
26 Jan 2 matcher

Salming och Warberg nya partners!

14 maj 2018 16:40
Allmänt

Warberg har precis gjort klart med ett riktigt tungt nyförvärv! Från och med nästa säsong kommer Salming att vara klubbens leverantör av all innebandyutrustning för såväl utespelare som målvakter. Salming blir också leverantör av skor vilket innebär att såväl dam som herrspelare kommer att använda inneskor och löparskor från just Salming.


På klubbsidan är detta ett historiskt avtal, då Exel är det enda varumärke Warberg tidigare har samarbetat med. Avtalet är tecknat på 4 år, och Salming kliver samtidigt in som Guldpartner till föreningen.

Marknadsansvarig i Warberg IC är Magnus Svensson, och han kommenterar nyheten så här:

-Detta avtalet ligger helt rätt i tiden med den nystart som klubben tog förra säsongen då vi gjorde ett byte av klädleverantör till Craft. Vi har fått ett enormt bra mottagande av det och jag är helt säker på att Salming kommer att stärka oss ytterligare då det är ett varumärke som är väldigt starkt, plus att man har produkter som är tilltalande. Bytet av innebandy- och skoleverantör till Salming känns helt enkelt väldigt spännande och riktigt roligt! Vi får en väldigt engagerad partner som vill vara med på vår resa, och samtidigt möjligheter att hitta bra affärer för båda parter.

Bakom avtalet finns också en stark story med historisk touch, och Jonas Klavberg, vice ordförande och en av föreningens grundare berättar mer:

-För mig personligen känns detta extra kul eftersom Salmings vd Tomas Solin inte bara är en vän sedan mer än 35 år, utan faktiskt också en av grundarna till vår förening. Att vi nu äntligen kommer att få samarbeta kommer bli riktigt spännande. Vi får dessutom en och samma leverantör för både klubbor, målvaktsutrustning och skor vilket jag är övertygad om är en fördel för alla inblandade.

Tomas Solin, VD Salming Sports AB säger såhär om det nya avtalet:

-Vi på Salming är supertaggade att rulla igång samarbetet, på flera plan, det sportsliga och affärsmässiga och inte minst genom den personliga kopplingen då jag tillsammans med Jonas Klavberg var med och grundade föreningen för snart 33år år sedan - det känns lite som att komma hem, att sluta en cirkel” säger Tomas och fortsätter ”allting byggs från grunden och en förening likaså, Warbergs starka värdegrund som man baserar sin ungdomsverksamhet på, med bredd-perspektiv på både tjejer och killar, känns rätt i hjärtat och mappar otroligt bra med vad varumärket Salming står för, vi på Salming är stolta att få vara en del av denna resa mot nya SM guld.

Håll utkik här på hemsidan och i våra sociala medier för mer info om när ni hittar Salmings sortiment i vår Proshop!