Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Inför kvalmatch 2, Onyx borta!

27 mars 2019 10:41
Herr

Idag sätter sig herrarna på bussen mot Nyköping och match nr 2 mot Onyx. En måstematch för hemmalaget, och det väntas gott om folk till Rosvalla!


Efter 6-4 i första matchen på hemmaplan sitter herrarna för tillfället i förarsätet mot Onyx. Första 50 minuterna i söndags var riktigt bra från Warbergs håll, där man långa stunder styrde tillställningen helt. Ett inte helt otroligt scenario inför kvällen är därför att Onyx har tankar på en annan matchbild. Påhejade av en förväntat stor hemmapublik kommer man garanterat att sälja sig dyrt.

Onyx var inte på något sätt dåliga i söndags, men man gjorde att par små misstag som Warberg utnyttjade, samtidigt som deras stjärnduo Palm-Ekström var mänskliga i offensiv väg.

Warberg får även ikväll klara sig utan backarna Johan Dahlqvist och Filip Kalentun, så startuppställningen blir exakt densamma som senast.

Kent Göransson säger så här inför kvällens drabbning:

Vi ser fram emot en kul match igen, och även om vi skaffat oss ett övertag genom vinsten i första matchen är vi ödmjuka inför uppgiften och väl införstådda med vad som kommer krävas för att vinna igen. Når vi den nivå vi vill så tror jag dock vi blir svårslagna. Jag är nöjd med hur vi genomförde matchen senast, framför allt första 50 minuterna, men jag tror vi ska räkna med en annan typ av match idag.

Matchen startar kl 19.00 i Rosvalla, och för er som inte är på plats sänds matchen på www.innebandyallsvenskan.tv