Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Jämnt genrep mot Pixbo!

16 september 2018 17:07
Herr

Herrlaget spelade idag sin sista träningsmatch innan nästa helgs seriepremiär. Det blev en jämn match som slutade med 4-3 seger för Pixbo, trots ett antal goda kvitteringsmöjligheter i sista perioden.


Warberg begav sig upp till Mölnlycke utan trion Robin Blåberg, Tom Carlsson och Andreas Jonson. Alla hemma sjuka. Dessutom fick Johan Dahlqvist kliva av redan på uppvärmningen, sjukdom även där. Med andra ord inga optimala förutsättningar en vecka innan seriestart, men möjlighet för andra att få speltid!

Kent Göransson tyckte så här kort efter matchen:

Jag tycker att vi som helhet gör en bra prestation, men vi vill alltid vinna så därför är jag såklart inte helt nöjd. Första perioden är medioker från båda håll med lågt tempo och få målchanser. I andra tar Pixbo över och leder fullt rättvist med 3-1 inför sista. I tredje gör vi några små förändringar i vårt spel och får bättre träff, vi har ett antal ramträffar och någon boll på mållinjen så det hade inte varit orättvist med ett oavgjort resultat. Men vi möter också ett Pixbo med alla sina bästa spelare på plan, så det är en tuff uppgift.

Bäst spelarbetyg delar Kent ut till Philip Subiabre och hela tredjefemman innehållande Jesper Larsson, Oliwer Olsson, Oskar Block och Axel Körberg.

Nu väntar en dryg veckas finslipning innan det smäller! Lördag 22 september kl 16.00 i Fortnox Arena, Växjö. Nykomlingen Lagan IBK är premiärmotståndare.

Warbergs poäng idag:

Mattias Kongstad 1+1 Anton Birgersson 1+0 Simon Svensson 1+0 Robin Westergren 0+1