Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Kent Göransson inför Höllviken borta

1 september 2017 13:26
Herr

Träningsmatchandet rullar vidare för herrlaget som imorgon lördag tar sig an fjolårets antagonist Höllviken nere i Skåne. Ett lag som spelade final i Sibylla Elit Cup för en vecka sedan, men som i densamma fick se sig besegrade av Mullsjö.


Vi bytte några ord med Kent Göransson inför matchen.

Kent, dags för match igen och mot ett bra motstånd dessutom. Hur är läget i laget? - Jo tack vi har inte mycket att klaga på. Vi har kunnat träna på bra i veckan med bra kvalitet på träningspassen så kanske ändå inte formen är gnistrande vilket den inte ska vara ännu. Men att spela matcher är alltid roligt och att mäta oss med motståndare som Höllviken ger oss en vink var vi står.

Förra helgen fick ni en ganska behaglig resa mot Norska Tunet (seger med 17-1), gav den matchen något och i så fall vad? - Ja trots att det är lätt att fastna vid det slutliga resultatet, vilket i sig var bra för oss, så kunde vi i matchsituationer träna på delar i spelet som jag ändå tror att vi ska kunna ha nytta av framöver. Vi spelade med en hög intensitet i vårt försvar vilket tvingade motståndaren till många och svåra beslut och i spelet med boll så flyttade vi bollen med den fart vi önskade för att skapa bra målchanser.

Seriepremiären kryper närmre, känner du och Stefan att ni börjar hitta rätt i backpar, formationer osv? - Det börjar utkristallisera sig någorlunda men några delar har vi allt kvar. Det gäller för oss att hitta en väg att gå för att vinna matcher och då gäller det naturligtvis spelet på banan men också vilka spelare som passar varandra. Det är många som hittills visat framfötterna att vilja vara på banan när det ska avgöras. Det är goda tecken.

Slutligen, vad blir fokus i matchen mot Höllviken och hur mycket pratar ni om vilka ni möter? - Vi vet vilka vi möter naturligtvis men vi lägger inte alltför stort fokus på dem, det gäller att fokusera på det som vi i första hand kan påverka, det vill säga vårt eget lag. Vi är ju inne i en fas där vi tränar mycket anfallsspel just nu så det hoppas jag vi ska kunna applicera en del på banan imorgon. Nu möter vi en motståndare som gjorde väldigt bra ifrån sig i Växjö så det vill till att vi spelar på en hög nivå för att kunna mäta oss med dem.

Matchen spelas i Halörhallen med start 15.00.