Söndag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match
Lördag
21 Sep 1 match
Onsdag
25 Sep 1 match
Lördag
28 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 2 matcher
Tisdag
15 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Torsdag
24 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match

Tre nya år för Oliver Olsson!

10 april 2018 10:00
Herr

Den egna produkten Oliver Olsson har skrivit på för tre nya år i Warbergs tröja! 20-åringen tog under sitt andra år i a-lags truppen en ordinarie plats som center i laget och är urtypen för klubbens slogan ”hårt arbete-blått hjärta”.


Han beskrivs av många som den ultimata lagspelaren. Fysik i toppklass, alltid beredd att göra jobbet och aldrig en tillstymmelse till gnäll. En tränares dröm helt enkelt. Nu har spelaren med Warberg som moderklubb skrivit på för tre nya år och publiken i SWC kan därmed fortsatt se fram emot härliga närkamper nere på golvet!

Sportchefen Kimmo Eskelinen är nöjd med Olivers signatur:

-Ja självklart! Oliver är verkligen urtypen av en lagspelare. Han tog ett stort steg i sin utveckling den här säsongen med kontinuerligt spel, och vi ser att det finns mycket mer att utveckla hos honom närmsta åren. Han jobbar alltid stenhårt och är en riktigt fin förebild för våra ungdomar som ser att man kan ta sig hela vägen upp till a-laget genom just hårt jobb. Han är sällan den som får några rubriker, men är en dröm att ha i truppen genom sin inställning och att han är användbar överallt på planen.

Oliver säger själv så här om valet att förlänga:

-Det kändes ganska självklart att förlänga med Warberg som jag har spelat med sedan jag var 7 år. Jag trivs fruktansvärt bra i laget med alla goa gubbar! Vi har en fin sammanhållning och gruppen har verkligen svetsats samman grymt bra på relativt kort tid, bara en säsong. Känner att vi har något riktigt bra att bygga på inför framtiden!

Med Olivers signatur är nu 14 spelare kontrakterade inför nästkommande säsong. Mer nyheter kring herrtruppen kommer närmsta veckorna och presenteras så klart här på hemsidan löpande.