Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Tom Carlsson lånas ut

20 november 2018 20:03
Herr

Warberg är överens med Tom Carlsson och hans moderklubb Lindås Waves om en utlåning. Tom ansluter till Lindås omgående, och låneavtalet sträcker sig till den 28 februari.


20-årige Tom Carlsson värvades i somras på ett tvåårskontrakt från SSL-klubben Pixbo Wallenstam, där han hade spelat sedan 2014. Den skottglada forwarden har nu hunnit med att spela åtta matcher för Warberg, varav sex st från start, och med fyra mål och två assist på poängkontot.

Nu lånas han ut till sin moderklubb Lindås Rasta IBK i SSL, genom en så kallad dubbellicens. Dubbellicensen ger Tom möjlighet att representera både Warberg och Lindås fram till 28 februari, men parterna är överens om att Tom tillhör Lindås fullt ut och därmed inte finns med på träning eller match med Warberg under utlåningsperioden. Därefter tas ett beslut kring vilken av föreningarna han avslutar säsongen med.

Sportchef Kimmo Eskelinen kommenterar utlåningen så här:

Jag och Tom har haft en dialog kring hans situation ett antal veckor, och när den här möjligheten öppnade upp sig så kände vi båda att det kan vara en bra lösning för Tom att få mer speltid på hög nivå. Förhoppningsvis kan han utvecklas och hitta spelglädjen där, så får vi se framåt februari var han avslutar säsongen.

Warberg IC önskar Tom lycka till!