Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Ytterligare en viktig sponsor fortsätter stötta vår verksamhet!

21 juni 2018 12:13
Allmänt

ICA Kvantum & ICA Hajen Lågpris Varberg är den senaste samarbetspartner som valt att skriva på för ytterligare ett år som samarbetspartner till våra föreningar.


Martin Josander, Klubbchef Warberg IC/IBF

-Mycket glädjande för klubben att ännu en av våra viktiga sponsorer valt att stötta oss vidare och "signa" för en säsong till. Med stort engagemang jobbar de nära oss under säsongen för att vi skall få ut så mycket som möjligt av vårt samarbete. ICA Kvantum & ICA Hajen Lågpris Varberg är en viktig sponsor/samarbetspartner inte bara för oss utan är ett föredöme i stöttningen av Varbergs Föreningsliv. Vi ser båda fram emot en ny spännande säsong tillsammans.

Victor Andersson, ICA Kvantum

Warberg IC/IBF har en stor ungdomssektion, vilket är viktigt för oss. Den gör att barn och ungdomar får möjlighet att utöva idrott och tänka på hälsa i en tidig ålder och vara med i en fantastisk gemenskap. De är även ett av stans elitlag, vilka syns mest i media och har mest publik. Detta gör att vi får möjlighet att synas i bra och positiva sammanhang, såsom i press, annonser, arenan, på sponsorträffar mm! Dessutom finns det ett enormt intresse för innebandy i Varberg!