Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match
Lördag
21 Sep 1 match
Onsdag
25 Sep 1 match
Lördag
28 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 2 matcher
Tisdag
15 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Torsdag
24 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Söndag
27 Okt 1 match
Söndag
03 Nov 2 matcher
Måndag
11 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Onsdag
20 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Lördag
23 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match

Inför avgörande matchen i Playoff 1

24 mars 2018 11:38
Herr

Söndag 16.00 spelas den avgörande matchen i Playoff 1 mot Lindås. Vi kollade av läget med Kent Göransson och Mattias Kongstad om känslorna inför matchen och vad som kommer fälla avgörande.


Kent Göransson är förväntansfull inför matchen och längtar till klockan slår 16.00 på söndag.

Hur är känslan inför söndagens avgörande match? Bra tack. Det är nu det ska avgöras och då vill vi vara med.

Några justeringar som ni behöver göra för att få det till er fördel? Inte mycket, det gäller att vara noggranna i alla moment och girig i avsluten.

Några skador/sjukdomar som stör? Nej egentligen inte. Där kan vi inte skylla på något.

Mattias Kongstad som hittills producerat 2 mål och 1 assist är ladda inför matchen och ser framemot ett fullsatt Sparbanken Wictory Center.

Avgörande match på söndag om det blir Playoff 2, hur är känslan inför matchen? Det känns väldigt inspirerande att få chansen att kunna avgöra en så här viktig match hemma i vår hall! Inför en glödhet publik som ger oss mycket energi och kärlek som ni gör från läktaren!

Er formation har verkligen visat vägen med bra spel och producerat framåt precis som förväntat, kan vi vänta oss ännu bättre spel från er på söndag? Ja men det tycker jag vi gjort hittills. På söndag ska vi göra vår bästa match för den här säsongen. Det är viktigt att vår femma leder laget både på planen och vid sidan av, det är vår uppgift!

Vad kommer bli viktigt i matchen på söndag för att få det att falla över till er fördel? Att vi fortsätter på den inslagna vägen vi har byggt upp under dom två första matcherna. Och att vi börjar göra mål på alla chanser vi har under matcherna. För att chanser skapar vi i stort sett varje byte vi har. Även att fler kliver fram och vill avgöra matchen och på så sätt bli hjälte som får SWC att koka!

Just nu så är alla sittplatser redan bokade, men ståplats finns tillgängligt. Annars kom upp till SWC för det är möjligt att vi får tillbaka bokade biljetter under söndagen.