Söndag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match
Lördag
21 Sep 1 match
Onsdag
25 Sep 1 match
Lördag
28 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 2 matcher
Tisdag
15 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Torsdag
24 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match

Tung förlust mot Örnsköldsvik

19 november 2018 13:46
DAM

Det blev förlust för damerna när Örnsköldsvik tog emot på lördagseftermiddagen. Matchen slutade 4-3 efter sudden death till hemmalaget där periodsiffrorna var 0-0, 0-2, 3-1 och 1-0. Målskyttar för Warberg var Sandra Hawerman, Sofie Karlsson och Camilla Halldén.


Första perioden Första perioden var en ganska avvaktande och jämn tillställning där bortalaget såg till vara på rätt sida om sina motståndare för att säkra defensiven och ta de lägen som gavs möjlighet till kontringar. Ett resolut försvarsspel gav dock en utvisning då backen Amanda Wetterström var alltför brysk med klubban vid ett tillfälle. Örnsköldsvik skapade ringa chanser i sitt numerära övertag och Warberg kunde relativt enkelt stänga ner. Skotten i första perioden 6-7.

Andra perioden Drygt tre minuter in i den andra perioden så hittar målvakten för dagen, Frida Bengtsson, med ett fint utkast en helt fristående Sandra Hawerman som inte gjorde något misstag, 1-0 till bortalaget. I den andra perioden tvingas Amanda Ahola kliva av med en stukad fot vilket tvingar lagledningen att ta ner Sofie Karlsson på backen. Tretton minuter in i perioden drabbas hemmalaget av en utvisning och precis efter att den löpt ut så skjuter Sofie Karlsson in 2-0 målet och lyckan är total för bortalaget. Fler mål är på lut då bland annat Jenny Dahl bränner ett riktigt fint läge i slutet av perioden. Skotten i andra perioden 6-9.

Tredje perioden Hemmalaget börjar succesivt lyfta in fler och fler bollar framför Frida Bengtsson i Warbergskassen men försvaret stod ramstarkt emot. Knappt tio minuter kommer dock reduceringen och matchen känns oviss igen. Bara 40 sekunder visar dock kapten Halldén vägen då hon bryter ett uppspel från hemmalaget och stänker dit 3-1 lågt på målvaktens vänstra sida. Nu kommer forceringen från Örnsköldsvik och 16:00 reducerar man än en gång då en boll lyfts in från halva plan och dansar in bakom en skymd Frida Bengtsson. Kvitteringen kommer också med mindre än två minuter kvar då det känns som Warbergsspelarna flera gånger om har kontroll på bollen men trots det är det en hemmaspelare som från kanten kan skicka in bollen i mål. Förlängning väntar. Skotten i tredje perioden 9-4.

Sudden death Lite småchanser hit och dit för båda lagen är det i spel fyra mot fyra som det är i den avgörande perioden men till slut dyker chansen upp och hemmalagets Hanna Strandberg är ofin nog att ta med sig extrapoängen till sitt lag. Skotten i avgörande perioden var 1-1 och totalt 22-21.

  • En sur förlust säger assisterande tränare Jonathan Håkansson som tillägger att vi borde ha gjort fler mål efter två perioder än vi gjorde och då tror jag inte vi förlorat matchen. Men så här är det ibland och nu surar vi idag och sen är det full fart mot nästa match.