Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Lägeskoll inför toppmatchen mot Karlstad

9 november 2017 13:55
Herr

Nu på söndag 12/11 16.00 tar vi emot toppkonkurrenten Karlstad som endast ligger två poäng bakom oss i tabellen efter sju spelade omgångar. Observera att matchen spelas i Sparbankshallen och det är Fri Entré till denna match, då våra sponsorer bjuder på detta.


I Karlstad vimlar det av profiler där de har stommen från förra årets säsong i SSL kvar i laget. De som lyser starkast är bröderna Adam, Tom och Jesper Colling. Jesper Colling är yngst (19år) av dem och har väl hamnat lite i skuggan av sina äldre bröder, än så länge. Adam Colling leder hela Allsvenskan Södras poängligan med 11+12 på sju matcher, men endast en poäng före Mattias Kongstad. Adam är ett ständigt orosmoment för sina motståndare och värt att hålla ett extra öga på under söndagens match. Annars är det Kevin Björkström och Simon Sjögren som sticker ut i bortalaget. Tidigare i veckan så lämnade både huvudt- och assisterande tränaren Karlstad och än så länge är det inga ersättare presenterade. Så hur det ser ut på söndag i ledarstaben i Karlstad vet vi inte och vad det påverkar laget är svårt att veta.

I vårt Warberg så är fortfarande Robin Westergren borta på grund av skada och så även Joakim Andersson. Det har varit lite sjukdomar i laget under veckan, men de förväntas vara spelklara på söndag. Laget kommer stärkta från senaste segern i sudden death mot Kalmarsund. Där Mattias Kongstad, Anton Birgersson och Tobias Jernsand spelade riktigt bra. Simon Bundgaard sköt in det avgörandet målet och vi hoppas att alla laddar på för att göra en minst lika bra prestation i denna match.

Topp fem interna poängligan i Warberg ser ut enligt följande: Mattias Kongstad 13+9 Anton Birgersson 7+8 Robin Blåberg 4+4 Filip Kalentun 3+5 Simon Bundgaard 7+0

Ta med er alla ni känner på söndag så fyller vi Sparbankshallen och skapar en skön inramning i arenan. 16.00 startar matchen och insläppet öppnar 15.00.