Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Intervju Andreas Jonsson

15 september 2017 09:50
Herr

Vi fortsätter presentationen av våra nyförvärv, och på tur står näste försvarare, Andreas Jonsson. En spelartyp som kanske har saknats i de bakre leden de senaste säsongerna. Andreas är spelaren som hellre letar en farlig passning framåt, än en säker i sidled.


Först och främst, varmt välkommen till Warberg! Hur har din första tid i staden och klubben varit?

-Tack så mycket! Den har varit kanonbra, börjat hitta rätt på alla sätt och vis. En väldigt mysig stad som överraskat mig positivt, nu börjar jag även hitta till de flesta platser efter många färder med gps. Har kommit till en väldigt proffsig förening där ambitionerna är höga. Klubben och laget har mottagit mig fantastiskt bra och jag har trivts kanon sen dag ett.

Du kommer från Hovslätt i division 1, vad tror du blir de största skillnaderna på spel där och i Allsvenskan med Warberg?

-Givetvis tempot och den fysiska biten, tiden med bollen blir knapp och det gäller att själv hitta nivån. Det gäller att vara mer noggrann då misstagen blir mer dyrbara, samt att vara mer fokuserad på detaljer som blir avgörande.

Lite drygt en vecka kvar till seriepremiär, hur har försäsongen känts?

-Det har känts bra, mycket nytt för många och viktigt att svetsa ihop alla delar. Både det fysiska som spelet med boll, men det tar sig mer och mer för varje vecka och ska vara redo till seriepremiären.

Är det någon i laget som imponerat extra mycket på dig under fyspassen?

-Jag får nog säga Jernsand på den, en riktig krigare som aldrig ger sig oavsett vad det gäller!

För den som inte sett dig spela tidigare, berätta vad du är för typ av innebandyspelare!

-En bollskicklig back med mina styrkor i spelet med boll, framförallt i passningsspelet och ett okej avslut. En offensiv back helt enkelt!

Jag vet att du utanför innebandyn jobbar med barn, har du lite av en papparoll i laget också med så många ynglingar?

-Papparoll vet jag inte, tror mer att jag försöker se till att alla får skratta och trivas. Vi är en riktigt go grupp redan där alla bidrar på sitt sätt!

Fakta Andreas Jonsson Ålder: 25 Moderklubb: Hovslätts IK Klubbfattning: Right

Kent Göransson om Andreas Jonsson:

”Andreas är en back som är otroligt spelskicklig och ofta skapar tid för sina medspelare. Dessutom har han ett bra skott som är svårt att försvara sig mot. Det som imponerat mest på oss hittills är dock hur snabbt han hittade in i vårt försvarstänk”