Spelskicklig back klar för Warberg

25 maj 2018 11:19

Amanda Wetterström som är fostrad i Pixbo Wallenstam väljer nu att gå vidare i sin karriär till Warberg IC. Amanda har bland annat 5st U19 landskamper för Sverige på sin meritlista.


Du har tillhört Pixbo Wallenstam under hela din karriär men väljer nu att gå vidare till Warberg IC, hur kommer det sig? Att lämna sin moderklubb och allt där emellan är tufft men jag känner att Warberg passar mig som person bättre, där de kan ge mig självförtroende och tillit som spelare på ett helt annat sätt än vad jag fått innan. Efter alla år i Pixbo kände jag att det var dags att testa nytt och Warberg kändes rätt, då jag även hört mycket gott från gamla medspelare och utifrån!

Hur skulle du vilja beskriva dig som innebandyspelare för Warbergspubliken? Jag skulle nog säga att jag är en teknisk spelade som gärna lägger goa pass till mina medspelare. Jag gör alltid mitt yttersta i alla situationer och strävar alltid efter att bli bättre! Offensiv och fysisk spelare som gör allt för laget.

Sportchefen Patric Löfborg säger så här om sitt senaste nyförvärv: Amanda är en spelartyp som vi letat efter och hon kommer att passa in perfekt i vår framtidssatsning. Hon är en offensiv back som även kan spela på mitten. Hennes bollbehandling och spelskicklighet håller redan hög SSL-klass och hon kommer med sina egenskaper ge en dimension till i vårt offensiva spel.

Amanda har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över två år.

Vi välkomnar Amanda till Warberg IC!