Söndag
16 Dec 2 matcher
Söndag
06 Jan 2 matcher
Lördag
12 Jan 1 match
Måndag
14 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 2 matcher
Lördag
26 Jan 2 matcher
Söndag
10 Feb 2 matcher
Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Idag 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher
Torsdag
28 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match

Viktiga poäng på spel

14 januari 2019 16:45
DAM

Det är TV-match ikväll i Sparbanken Wictory Center då IBK Göteborg kommer på besök. Ett Göteborg som var ofina nog att roffa åt sig alla poängen då lagen möttes i den andra omgången uppe i Göteborg. Den matchen slutade med hemmaseger 6-5.


Göteborg började också den här säsongen på ett föredömligt sätt med elva inspelade poäng efter fem omgångar av serien. Därefter har det varit skralare med poäng för dagens gästande lag då det endast ramlat in en enda poäng på de nio senast omgångar. Just nu befinner sig laget på en tionde plats i tabellen med tolv poäng. Bäste poängplockare i Göteborg hittills är Frida Ahlstrand som samlat ihop tolv poäng fördelat på sju mål och fem assist.

För dagens hemmalag Warberg så är formkurvan något bättre då det blivit poäng i fyra av de senaste matcherna och trots att det inte blev några poäng i den svåra bortamatchen mot KAIS Mora så var lagledningen nöjda med den prestationen laget visade upp den dagen. Just nu innehar man en tolfte plats med åtta poäng. Bäste poängplockare är inte oväntat Andrea Envall med sina 24 poäng fördelat 13 mål och 11 assist.

Mikael Nilsson sa så här i en intervju i Line Up-TV: -Senast vi mötte Göteborg bjöd vi på för mycket, det kommer vi inte göra idag.

Vill du se hela intervjun inför matchen så ser och hör du den här. Warberg rapporterar full trupp till kvällens match som startar klockan 19:15. Se till att komma till Sparbanken Wictory Center och ge tjejerna ett härligt stöd. Har du inte möjlighet att se matchen live så sänds den på Eurosport och SSL-play.