Seger hemma mot Fagerhult

9 september 2017 19:32
Herr

Warberg spelade hemma mot Fagerhult på lördagseftermiddagen och vann med 8-4 (2-2,3-1,3-1). Vi ställde några frågor till tränare Kent Göransson efter matchen.


Seger mot seriekollegan Fagerhult med 8-4, kommentar? - En seger är alltid en seger vilket vi ska ta med oss men vi har en del kvar att kräma ur kan jag tycka. Vi hade inte riktigt den farten i benen som vi haft på slutet. Men samtidigt skapar vi otroligt mycket chanser vilket vi ska ta med oss.

Några delar i vårt spel som du var extra nöjd med idag? - Vi spelar ett högre försvar större delen av matchen och få motståndarna att ta tveksamma beslut många gånger vilket är bra. Sen gillar jag att spelarna blir bättre på att ta egna initiativ inne på banan vilket är något vi strävar efter.

Någon/några som stack ut? - Våra centrar gör en solid insats matchen igenom då tvingades gå på två centrar efter en lättare skada på uppvärmningen. Simon Bundgaard gör två fina kassar också.

Vad tyckte du om Fagerhult, vi möter dem redan i den tredje omgången igen? - Fagerhult spelade ett tight försvarsspel och hade en målvakt som spelade riktigt bra. De höll uppe det på ett bra vis och spelade efter de resurser de har.

Vem var den comebackande spelaren som många blev lite nyfikna på? - Ja tyvärr blev det ju inget spel för Jocke Andersson som olyckligt skadade sig på uppvärmningen. men vi ska titta på honom imorgon och hoppas att det inte ska vara alltför långvarigt. Men hela matchen bidrar han på bänken på ett föredömligt sätt med sin energi.

Målskyttar Warberg: Simon Svensson 1, Simon Bundgaard 2, Mattias Kongstad 2, Johan Dahlqvist 1, Robin Blåberg 1 och Robin Westergren 1

Så här startade Warberg: John Fransson (Tobias Jernsand) 1:a Andreas Johnsson-Robin Westergren-Oliwer Ohlsson-Anton Birgersson-Robin Blåberg 2:a Johan Dahlqvist-Filip Kalentun-Alexander Andersson-Simon Svensson-Mattias Kongstad 3:e Philip Subriabre-Daniel Gunnarsson-Oliver/Alexander-Simon Bundgaard-Jesper Larsson