Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Assisterande tränare klar till damerna

31 juli 2019 19:54
DAM

Det står nu klart att det blir 56-årige Frank Pihlström som blir assisterande tränare till Pelle Körberg för säsongen 2019/2020. Frank kommer närmast från FBC Lerum och har redan hunnit med att träffa laget då det var återsamling i helgen inför säsongen som kommer.


Välkommen till Warberg IC Frank!

-Tack så mycket.

Vad är dina förväntningar på säsongen som väntar?

-Inte så mycket förväntningar som så, mer att få alla att gå ut på plan, visa glädje och ha ambitionen att göra varandra bättre hela tiden. Jag vill se att vi har modiga spelare som vågar utmana och bygga in goda vanor i allt vi gör.

Hur kommer rollfördelningen att bli mellan dig och Pelle?

-Vi har bara löst pratat oss samman hittills men är övertygad om att vi kommer forma våra roller framöver. Det är ändå av vikt att vi är ödmjuka inför vår uppgift då brukar det kunna fläta sig samman på ett bra sätt.

Vad kommer du själv kunna påverka med?

-Jag tror på delaktighet och där kommer våra spelare ha en stor del. Att kunna via dialog vara med och påverka stärker den egna tryggheten inför uppgiften. Där kan jag vara ett bra verktyg.

Vi välkomnar återigen Frank till klubben. Samtidigt är det klart med ny sportchef för damsidan då Jonny Ljungberg med stort Warbergshjärta kliver in efter Patric Löfborg. Warberg IC vill passa på att tacka Patric för hans insatser för klubben.