Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

”Jocke” är tillbaka!

6 oktober 2017 16:43
Herr

För den som följer herrlaget på nära håll har det varit svårt att undgå att ett bekant ansikte har funnits med på träningarna senaste tiden. Joakim Andersson, med inte mindre än tolv a-lags säsonger i Warberg IC och SSL är back in buisness!


32-åringen med ett gediget innebandy-cv innehållande både SM-guld och VM-guld, har de två senaste säsongerna spelat på lägre nivå i föreningen, men är nu alltså tillbaka i a-laget där han gjorde sin första säsong redan 2003. Det är med andra ord en stor portion rutin som förstärker truppen. Joakim spelade sin första match i förra omgången när man besegrade Skoghall med 8-3, och gör nu på söndag hemmadebut mot Fagerhult.

Sportchef Kimmo Eskelinen om Anderssons comeback:

-Mycket glädjande för alla parter tycker jag. Jag och Jocke har diskuterat detta en längre tid och jag har känt att han verkligen har suget för en satsning igen. När vi fick ihop bitarna med familj och arbete var det inget att tveka på. Jocke besitter en erfarenhet och en inställning som kommer vara till stor nytta för oss. Han ger alltid 100% och är vår slogan blått hjärta och hårt arbete personifierad. Vi är ju mitt i ett nybygge med mycket ungdomlig entusiasm, och vi känner att vi behöver ett par stöttepelare i det här för att få rätt balans i truppen. Där vet alla som haft med Joakim att göra att hans personlighet passar utmärkt.

Vad kan han tillföra rent spelmässigt tror du?

-Vi får in en spelmotor på mittplan. Han är en tvåvägscenter som är kvicktänkt i båda riktningarna och som ofta gör sina medspelare bättre. Han tillför såklart också en trygghet i spelet med boll, han har varit med länge och vet när det är dags att hålla i bollen och lugna ner spelet, eller när det är dags att sätta fart på den.

Vill du se Joakim Anderssons hemmadebut är det bara bege sig till Sparbanken Wictory Center, nu på söndag den 8:e kl 16.00. För er som inte kan ta er till hallen kommer matchen att sändas på webben.

Joakim kommer, som tidigare, att spela i tröja nummer 18.