Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match

Warberg värvar forward från seriekonkurrenten!

27 april 2018 14:14

Warberg förstärker den offensiva delen i planen där man har gjort klart men forwarden Sofia Greftén från Pixbo Wallenstam.


Sofia har även Pixbo Wallenstam som sin moderklubb. Hon har gjort två säsonger med Pixbo Wallenstam i Svenska Superligan men väljer nu att gå vidare för att ta nästa steg i sin utveckling.

Du har nu tillhört Pixbo Wallenstam under hela din karriär men byter röd/vit randigt mot blått, hur kommer det sig? -Jag har haft en grym tid i Pixbo men har känt under den senaste säsongen att jag ville testa på något nytt. Det känns som att Warberg har rätt förutsättningar för mig att utvecklas som både innebandyspelare och människa, vilket känns lockande! Jag hoppas att både jag och laget kommer ta stora kliv i framtiden.

Om du skulle beskriva dig lite som spelare för publiken i Warberg, hur skulle det låta? -Ni i publiken kommer få se en hårt arbetande forward som kommer ge allt för laget och förhoppningsvis kan jag även bidra med lite poäng.

Sportchefen Patric Löfborg berättar om det senaste nyförvärvet och vad han tror hon kommer tillföra: -Vi är väldigt glada att Sofia har valt att spela för oss kommande säsong. Sofia är en ödmjuk spelare som ger allt för laget. Hon är en fysiskt stark spelare med ett bra avslut. En spelare och person som kommer passa bra in hos oss. Det ska bli kul att följa Sofias utveckling hos oss.

Sofia har skrivit på ett tvåårskontrakt med föreningen.

Vi hälsar Sofia varmt välkommen till Warberg!