Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Tobias Jernsand stannar i Warberg!

31 mars 2018 10:28
Herr

Ytterligare en viktig pusselbit är på plats för Warbergs herrlag! Målvakten Tobias Jernsand har skrivit på ett nytt avtal med klubben som sträcker sig till maj 2020.


Tvååkers-sonen har fyra a-lags säsonger i bagaget och visade inte minst under slutdelen av säsongen att han har kapacitet att stänga igen ordentligt längst bak med sin aggressiva målvaktsstil.

Ett härligt påskägg till alla Warbergs-fans! Så här kommenterar sportchef Kimmo Eskelinen förlängningen:

-Mycket viktigt så klart! ”Tobbe” är en riktig kravställare i gruppen som alltid är väl förberedd och gör sitt jobb till 100%. Hans närvaro på träning och match är underbar att se och jag är riktigt glad att han vill fortsätta i Warberg!

Han är dessutom bara 22 år, och kommer under ledning av vår målvaktstränare Peter Sjögren utvecklas ytterligare närmsta säsongerna, avslutar Eskelinen.

Tobias Jernsand säger själv så här om valet att stanna i Warberg:

-Valet om att stanna i Warberg var aldrig svårt för min del, resan vi påbörjat med denna gruppen är något alldeles speciellt. Så kul som jag/vi haft iår har jag aldrig haft tidigare och därav var det en självklarhet för mig att förlänga med ytterligare två år. Denna resan vill man vara med på och jag är helt säker på att vi har något stort på gång.

Sen när man spelar inför en så fantastisk publik som vi har i Warberg blir valet ännu enklare att stanna. De bär oss fram i matcherna och jag hoppas dom är lika taggade som jag på framtiden!