Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match
Lördag
21 Sep 1 match
Onsdag
25 Sep 1 match
Lördag
28 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 2 matcher
Tisdag
15 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Torsdag
24 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Söndag
27 Okt 1 match
Söndag
03 Nov 2 matcher
Måndag
11 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Onsdag
20 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Lördag
23 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match

Filip Kalentun förlänger med Warberg!

17 maj 2019 09:00
Herr

Ännu en nyckelspelare har gjort klart med en fortsättning i Warberg! 20-årige backen Filip Kalentun har tecknat ett nytt avtal och blir därmed den fjärde spelaren att förlänga på kort tid.


2017 värvades den då 19-årige Filip Kalentun till Warberg från moderklubben Lindås Waves. Snabbt blev den juniorlandslagsmeriterade ynglingen en viktig del av lagets defensiv med sitt resoluta närkampsspel och sin snabbhet. På två säsonger har han också producerat 36 poäng från sin högerbacksplats. Nu har han alltså skrivit på en förlängning med Warberg, och får göra sin SSL-debut hösten 2019!

Sportchef Kimmo Eskelinen om Filip Kalentuns förlängning:

Mycket glädjande och grymt viktigt! Filip är en tuff backtyp med en attityd som vi kommer att behöva i SSL där nivån på det fysiska spelet är högre. Han har utvecklat spelet med boll rejält de senaste säsongerna, och där fortsätter han att göra framsteg. Jag tycker att han har alla verktyg för att bli en toppback i Sverige, så jag ser mycket fram emot hans fortsättning hos oss!

Filip själv säger så här om valet att förlänga med Warberg:

Det känns riktigt roligt att det blir minst två nya år med Warberg! Jag trivs både i staden och i klubben och vill fortsätta den resan som vi startade med detta laget för två år sedan. Att få spela i Sparbanken Wictory Center är en fantastisk känsla när så många sluter upp och visar det blåa hjärtat. Det otroliga engagemang som finns hos supporters, sponsorer och från klubben egna är något fantastiskt och unikt!

Var det ett enkelt val att förlänga?

Ja, det känns otroligt kul och ärorikt att få representera Warberg när man är tillbaka i innebandyns finrum. Jag ser väldigt mycket fram emot spel i SSL med just Warberg, och det kommer bli en häftig säsong på alla sätt och vis!

Fler nyheter kring herrtruppen är att vänta veckan som kommer. Fortsätt att hålla utkik här på hemsidan samt i våra sociala medier!