Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match
Lördag
21 Sep 1 match
Onsdag
25 Sep 1 match
Lördag
28 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 2 matcher
Onsdag
16 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Torsdag
24 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match

3 poäng i rysare mot Fagerhult!

20 januari 2019 19:29
Herr

Herrlaget utökade sin förlustfria svit till 14 matcher när Fagerhult besegrades med 8-7 hemma i Sparbanken Wictory Center idag. Det blev dock en rysare! 8-3 förvandlades till 8-7 på sju minuter i sista och Warberg fick slita för sin seger!


Merparten av de 792 åskådarna hade nog räknat in en behaglig trepoängare när Kim Clemedtson sköt 8-3 i powerplay efter fem minuters spel av den tredje perioden. Men, efter det kom en scenförändring som var svår att förutspå.

Warberg började helt plötsligt att spela med huvudet under armen, och det bjöds på missar i byte efter byte. Slarviga bolltapp, långa bolltransporter och svagt närkampsspel resulterade i att Fagerhult fick massvis med energi och samtidigt tog tillvara på de chanser man gavs. På mindre än sju minuter var femmålsledningen helt plötsligt bara ett mål, och Kent Göransson tvingades ta en time out för att samla sina killar och försöka väcka liv i laget. Det blev bättre, även om det stundtals fina anfallsspelet som man hade utövat fram till tredje perioden var som bortblåst. Fagerhult tog ut sin målvakt och jagade en kvittering, och hade det inte varit för Johan Dahlqvists förmåga att täcka skott så är frågan om inte 8-8 hade varit ett faktum.

Med andan i halsen redde man dock ut stormen, och många drog en lättnadens suck.

Matchens bästa sekvenser ur Warbergs-ögon sett, var de avslutande fem minuterna av andra perioden samt de inledande fem av tredje. Då var det en skärrat bortalag som knappt fick låna bollen och bara kunde se på när Warberg i byte efter byte skapade målchanser. Allt som oftast var det formationen med Gunnarsson, Clemedtson och Blåberg som var inne, och ett par av målen var riktigt innebandygodis. Blåberg sköt tre mål mot sin moderklubb och visade att släkten är värst.

Övrigt att notera från matchen:

  • Det gjordes många fina hemmamål! Kolla in highlights nedan och lägg särskilt märke till 2-0, 3-1 och 7-3.

  • Filip Erheden gjorde hemmadebut! Han fick ett par byten i både andra och tredje och fixade bland annat frislaget som Robin Blåberg sköt 4-3 på.

  • I bortalaget var kaptenen och den tidigare Warbergs-spelaren Efraim Björnell som alltid klok och nyttig för sitt lag.

  • Backen Andreas Jonson sköt sitt första mål på säsongen och hade bud på mer! Hade ett fint samspel med Jesper Larsson och skapade ofta tryck på Fagerhult.

Warbergs poäng i matchen: Robin Blåberg 3+0, Anton Birgersson 1+2, Daniel Gunnarsson 0+2, Simon Svensson 1+0, Joel Birgersson 1+0, Kim Clemedtson 1+0, Andreas Jonson 1+0, Vidar Tiren 0+1, Jesper Larsson 0+1, Johan Dahlqvist 0+1.

Highlights

Så här skriver Hallands Nyheter om matchen

Så här rapporterar Fagerhult från matchen

Nästa match för herrarna spelas lördag den 26:e januari, när man gästar Strängnäs i ett riktigt toppmöte!