Söndag
28 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 2 matcher
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
03 Mar 1 match
Söndag
04 Mar 1 match
Fredag
09 Mar 1 match
Söndag
11 Mar 2 matcher
Lördag
17 Mar 1 match
Lördag
22 Sep 2 matcher
Söndag
30 Sep 1 match
Tisdag
02 Okt 1 match
Fredag
05 Okt 1 match
Lördag
06 Okt 1 match
Lördag
13 Okt 1 match
Söndag
14 Okt 1 match
Lördag
20 Okt 1 match
Onsdag
24 Okt 1 match
Lördag
27 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Lördag
03 Nov 1 match
Söndag
04 Nov 1 match

Hallå där, Andrea Envall

12 mars 2018 21:18
Dam

Dagen efter våra damer säkrade kontraktet passa vi på att ställa några frågor till Andrea Envall som inför matchen mot Pixbo i fredags förlängde sitt kontrakt med Warberg.


Igår blev vi klara för SSL även nästa år. Vad är dina intryck av säsongen?

-Det har vart en rolig säsong, man har känt att vi har haft ett år i baken. Lite mer koll på motståndarna har lett till jämnare matcher resultatmässigt. Haft några djupa dippar, men nu när säsongen närmar sig sitt slut så känns det ändå som vi är ett bra lag försvarsmässigt som bara blir bättre och bättre anfallsmässigt hela tiden och att vi har kapacitet att bli ett slutspelslag nästa säsong.

Du valde att skriva på ett nytt tvåårsavtal. Vad gjorde att du vill fortsätta den blåa resan?

-Jag tycker Warberg är en klubb med väldigt bra förutsättningar, bra hall, bra sponsorer, trogen publik osv. Det är ett härligt gäng tjejer och vi har väldigt roligt tillsammans. Det är med dom jag har utvecklats och det är med dom jag vill fortsätta utvecklas.

Vad känner du är nästa steg i din utveckling?

-Det är väl att bli en mer komplett spelare, höja min lägsta nivå så jag kan hålla en jämnare nivå i mitt spel.

Ett U19-VM väntar runt hörnet. Vad tror du om dina chanser att komma med i truppen?

-Har faktiskt ingen aning om jag är den spelartyp dom söker, hade självklart vart jättekul att ta en plats i truppen. Men konkurrensen är stenhård och jag vet att det är många duktiga spelare som dom har koll på. Man får bara hoppas att dom sätt än göra det man är bra på helt enkelt.

Är det någon som du tycker har tagit flera steg i år i laget?

-Skulle säga Frida Bengtsson, hon har verkligen visat framsteg och att hon hållet en hög och jämn nivå i kassen. Hon tar verkligen vara på matcherna hon får spela. Tycker själv det är väldigt svårt att göra mål på henne och hon sprider även väldigt mycket positiv energi.

Hur går tankarna inför avslutande matchen mot Karlstad?

-Det känns riktigt roligt att få spela en match utan någon press, vi är säkra nu och vi kan gå in avslappnat och lira våran innebandy och bara njuta. Att kunna komma två placeringar högre än ifjol känns också riktigt kul och jag tror inte det är positivt för Karlstad att vi har säkrat kontrakt, det kommer bara göra att vi vågar mer och sätter dit några extra kassar.