Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match
Lördag
21 Sep 1 match
Onsdag
25 Sep 1 match
Lördag
28 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 2 matcher
Tisdag
15 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Torsdag
24 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Söndag
27 Okt 1 match
Söndag
03 Nov 2 matcher
Måndag
11 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Onsdag
20 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Lördag
23 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match

Hallå där, Andrea Envall

12 mars 2018 21:18
Dam

Dagen efter våra damer säkrade kontraktet passa vi på att ställa några frågor till Andrea Envall som inför matchen mot Pixbo i fredags förlängde sitt kontrakt med Warberg.


Igår blev vi klara för SSL även nästa år. Vad är dina intryck av säsongen?

-Det har vart en rolig säsong, man har känt att vi har haft ett år i baken. Lite mer koll på motståndarna har lett till jämnare matcher resultatmässigt. Haft några djupa dippar, men nu när säsongen närmar sig sitt slut så känns det ändå som vi är ett bra lag försvarsmässigt som bara blir bättre och bättre anfallsmässigt hela tiden och att vi har kapacitet att bli ett slutspelslag nästa säsong.

Du valde att skriva på ett nytt tvåårsavtal. Vad gjorde att du vill fortsätta den blåa resan?

-Jag tycker Warberg är en klubb med väldigt bra förutsättningar, bra hall, bra sponsorer, trogen publik osv. Det är ett härligt gäng tjejer och vi har väldigt roligt tillsammans. Det är med dom jag har utvecklats och det är med dom jag vill fortsätta utvecklas.

Vad känner du är nästa steg i din utveckling?

-Det är väl att bli en mer komplett spelare, höja min lägsta nivå så jag kan hålla en jämnare nivå i mitt spel.

Ett U19-VM väntar runt hörnet. Vad tror du om dina chanser att komma med i truppen?

-Har faktiskt ingen aning om jag är den spelartyp dom söker, hade självklart vart jättekul att ta en plats i truppen. Men konkurrensen är stenhård och jag vet att det är många duktiga spelare som dom har koll på. Man får bara hoppas att dom sätt än göra det man är bra på helt enkelt.

Är det någon som du tycker har tagit flera steg i år i laget?

-Skulle säga Frida Bengtsson, hon har verkligen visat framsteg och att hon hållet en hög och jämn nivå i kassen. Hon tar verkligen vara på matcherna hon får spela. Tycker själv det är väldigt svårt att göra mål på henne och hon sprider även väldigt mycket positiv energi.

Hur går tankarna inför avslutande matchen mot Karlstad?

-Det känns riktigt roligt att få spela en match utan någon press, vi är säkra nu och vi kan gå in avslappnat och lira våran innebandy och bara njuta. Att kunna komma två placeringar högre än ifjol känns också riktigt kul och jag tror inte det är positivt för Karlstad att vi har säkrat kontrakt, det kommer bara göra att vi vågar mer och sätter dit några extra kassar.