Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Kongstad tillbaka när herrarna möter Strängnäs

25 januari 2019 14:18
Herr

Herrlaget beger sig under lördagen norrut för att spela ett riktigt toppmöte mot serietvåan Strängnäs. Glädjande för Warbergs del är att Mattias Kongstad är tillbaka i truppen för första gången sedan mitten på december!


Senaste mötet med Strängnäs blev en minst sagt händelserik historia. 13-8 slutade matchen i Warbergs favör, och de 21 målen kryddades med åtta utvisningar, fyra åt vardera lag. Huruvida lördagens möte blir lika målglatt och fyllt av utvisningsminuter återstår så klart att se, men oavsett så kan publiken förvänta sig en tuff kamp på banan när seriens två bäst placerade lag möts.

Strängnäs som tidigare spelat i den norra allsvenskan, är som förening ett rutinerat topplag med flera tidigare kvalspel mot SSL. Inför denna säsong fick man förstärkning av tidigare Warberg IBF-spelaren Adam Nilsson, som gjort succe och leder den interna poängligan med fina 18+11 på 14 matcher. En spelare att hålla koll på för Kent Göranssons mannar!

I Warberg är glädjande Mattias Kongstad tillbaka i truppen efter den fotskada han drog på sig i mitten av december mot Malmö. Poängkungen blir så klart en viktig injektion med sin snabbhet och målfarlighet! Centern Joel Berg saknas fortfarande, och Daniel Gunnarsson har en lättare stukning som testas på träningen idag fredag.

Matchen startar kl 16.00, och för alla som vill följa den sänds den som vanligt på www.innebandyallsvenskan.tv