Söndag
28 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 2 matcher
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
03 Mar 1 match
Söndag
04 Mar 1 match
Fredag
09 Mar 1 match
Söndag
11 Mar 2 matcher
Lördag
17 Mar 1 match
Lördag
22 Sep 2 matcher
Söndag
30 Sep 1 match
Tisdag
02 Okt 1 match
Fredag
05 Okt 1 match
Lördag
06 Okt 1 match
Lördag
13 Okt 1 match
Söndag
14 Okt 1 match
Lördag
20 Okt 1 match
Onsdag
24 Okt 1 match
Lördag
27 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Lördag
03 Nov 1 match
Söndag
04 Nov 1 match

Inför match mot Lindås med Oliwer Olsson

10 oktober 2017 11:30
Herr

Tre raka vinster för herrlaget i inledningen av Allsvenskan, bättre start än så resultatmässigt går inte att få. Vi tog oss ett snack med Oliwer Olsson som kommit upp från våra egna led i klubben och som nu tagit plats som center i första formationen.


Förra året fick du vara med och känna på spel i A-truppen och nu tagit en fast plats i laget. Misstänker att det känns bra för din del och är det något du satsat på under flera år? Jo det känns jättebra såklart. Målet har ju alltid varit att få vara med i A-truppen och tillslut få en fast plats där. Förra året var ett läroår för mig i SSL. Det var ett väldigt stort steg att ta från div.2 till SSL som är världens bästa innebandyliga just nu. Men när jag väl fick spela kändes det bra.

De inledande matcherna så har du spelat i första formationen som center med bland andra Mattias Kongstad. Något du hade räknat med att ta den platsen redan i år? Svår fråga... men i bakhuvudet har det legat en tanke om att möjligheten har funnits. Det är det som har drivit mig på försäsongsträningen. Att det kom redan i år var bara en bonus. Men säker på sin plats kan man aldrig vara, det gäller att kämpa och visa vilja hela tiden.

I senaste matchen kom ditt första mål för säsongen. Är du känd som en poängspelare eller vilka är dina styrkor som spelare? Haha nej det kan jag inte påstå. Det fysiska spelet har alltid varit min styrka. Gillar fysisk innebandy och när det smäller till i närkamperna.

Du har tagit dig upp genom klubbens ungdomslag ända upp till A-truppen. Har du några bra tips till alla andra killar och tjejer i klubben för att lyckas göra samma resa som du gjort? Det skulle nog vara att ha flera idrotter samtidigt och inte satsa förtidigt på just en. Kan bara gå till mig själv att jag körde motocross på både elit och landslags- nivå ända fram tills förra året när jag började spela SSL. Jag som ungdom var ingen speciell stjärna direkt utan en vanlig medelmåtta, men gav aldrig upp utan fortsatte träna och ligga i. Tillslut kom resultaten. Ge aldrig upp och ha kul!

Vinst mot Fagerhult senast med 7-6 i en ganska svängig match. Vad tycker du om den matchen? Precis! Det var en väldigt svängig match. Där jag tycker vi inte kommer upp riktigt till den nivån som vi ska spela på. Men vi kammar hem 3p och det är det som räknas!

Nu väntar Lindås Waves på bortaplan på onsdag kväll. Ett förväntat topplag som dock startat lite knackigt med endast en vinst på tre matcher. Vad kan vi förvänta oss för matchbild där? Jag tror det kommer bli en väldigt tuff och tight match, det är ju dock ett ”derby” kan man säga. Hoppas och tror det kommer bli ett mycket fysiskt spel. Tror också tempot kommer att vara högt.

Hur tror du matchen slutar mot Lindås? Som sagt det kommer bli en tight match och jag hoppas att vi går vinnande ur striden!

Tack för att du tog dig tid och lycka till på onsdag! Tack så mycket!

Läget i laget: Robin Westergren är skadad och missar matchen. Lite sjukdom i laget och ett par osäkra kort som beslutas om under matchdag.