Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Malmö hemma avslutar seriespelet

15 mars 2019 14:21
Herr

På söndag väntar herrlagets sista match i seriespelet innan SSL-kvalet drar igång. En betydelselös match för Warberg, medan gästerna Malmö har desto mer att spela för!


Sista omgången i Allsvenskan södra kommer innehålla spänning på sina håll! Malmö och Lagan skall nämligen göra upp om vilket lag som gör Åby och Lerum sällskap ner i division 1. Lagan tar sig an Craftstaden på bortaplan samtidigt som Malmö kommer till Sparbanken Wictory Center.

Inledningvis på säsongen gick Malmö kanske lite bättre än vad många hade väntat sig. Man tappade ju ett par tongivande spelare från i fjol och ersatte inte lika nammkunnigt. Fram till serien vände (för övrigt mot Warberg) i omgång elva hade man sex segrar, men har den andra halvan haft det betydligt tyngre med endast tre segrar senaste tio matcherna, varav två av dessa är i sudden. Avsaknaden av trepoängare har gjort att jagande Lagan nu bara är två poäng efter inför slutomgången, och en förlust för Malmö samtidigt som Lagan vinner skulle innebära degradering för de rosa.

För Warbergs del saknar matchen egentligen helt betydelse. Man är klara seriesegrare sedan ett tag tillbaka och den största moroten är så klart att utöka segerraden och vara fortsatt obesegrade på hemmaplan. Plus att gå in i kvalet med en bra känsla.

Kent Göransson har haft lite bekymmer med skador den senaste tiden, och på söndag får man klara sig utan både Johan Dahlqvist och Filip Kalentun. Philip Subiabre och Joel Birgersson testas på träning idag fredag och deras medverkan avgörs under helgen.

Direkt efter matchen på söndag kommer valet av motståndare till kvalet att meddelas. Om inga tabellförändringar sker i toppen, så är det Visby eller Onyx man har att välja på. Visby kan dock gå förbi Strängnäs och sluta tvåa, och då är det istället Strängnäs eller Onyx som är valbara.

Första kvalmatchen är redan spikad, och den spelas söndag den 24/3 kl 16.00 i Sparbanken Wictory Center!

För er som inte kan vara på plats i arenan, så sänds såklart matchen mot Malmö på www.innebandyallsvenskan.tv