Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Karlstad kommer på besök

26 januari 2019 09:34
DAM

I eftermiddag är det ny viktig match i SWC då Karlstad kommer till västkusten. Ett Karlstad som spelat in 10 poäng i serien hittills och därmed befinner sig precis efter oss i den jämna tabellen. Det är just de här matcherna som brukar betecknas som ”sexpoängsmatcher” då serien går in i ett viktigt skede. I mötet i höstas så vann Karlstad på hemmaplan med 7-3 efter två jämna perioder men en ödesdiger andraperiod som förlorades med hela 0-4.


Enligt tränare Mikael Nilsson har laget tränat på bra i veckan. Tyvärr så fick Johanna Johansson utgå från onsdagens träning pga skada. Det betyder att Johanna Johansson inte är tillgänglig till dagens match, det tillsammans med Ebba Blomén, Maria Larsson och Julia Falk. Under dagen kommer det ut en videointervju med Mikael på våra sociala medier så håll utkik där för att höra om hans tankar inför matchen.

Karlstads bäste poängplockare hittills är Amanda Berggren med 27 poäng fördelat på 15 mål och 12 assist. Men det som kanske sticker ut lite på samma spelare är att hon också leder utvisningsligan med 14 utvisningsminuter. Snäppet efter i poängligan ligger för dagen Andrea Envall med 26 poäng (15+11). En spelare som visat gryende form de senaste matcherna är Jenny Dahl. Hon har på de fyra senaste matcherna gjort sex mål och i övrigt ett uppoffrande arbete med hårt slit. När jag träffade Jenny i veckan så berättade hon kort och gott: -"Den som vill mest i den här matchen kommer vinna den. Och det kommer vara vi."

I förra hemmamatchen kom det imponerande 750 åskådare till SWC och gav tjejerna ett fantastiskt stöd. Kom nu till Sparbanken Wictory Center klockan 15:00 och stötta laget till nya friska poäng. Har du inte möjligheten så kan du alltid se matchen via SSLPlay.