Söndag
10 Feb 2 matcher
Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher
Torsdag
28 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Första segern bärgad

30 september 2017 18:31
Dam

Efter tidig uppstigning och flyg till Umeå väntade en oerhört viktig match mot IBK Dalen på bortaplan under lördagseftermiddagen.


Det syntes från början att det inte skulle bli någon målrik historia utan både lagen satte försvaret i första hand. Även om det var Dalen som hade mest boll i första perioden är det ändå Warberg som tar ledningen genom Therese Arneson, efter vackert förarbete av Andrea Envall. En ledning som står sig perioden ut.

I andra är Warberg slarviga i delar av perioden och det straffar sig när Dalen kvitterar i en spelvändning. Likaläge inför sista alltså.

Där dröjer det tills det återstår ca 3 min innan allt händer. Först smäller Camilla Halldén oerhört vackert in ledningsbollen i nättaket, fint assisterad av Malin Arneson. Dalen chansar med spel 6-5 och lyckas kvittera när det återstår minuten av matchen. Då kliver Therese Arneson fram igen och skickar dit vinstmålet med 38 sekunder kvar att spela, efter utkast från Hanna Svensson.

I och med segern tar Warberg ett hopp uppåt i tabellen, och kan blicka fram mot en ny långresa nästa helg, då mot Endre på Gotland.

Ingen faller ur ramen i laget men ett extra plus till nämnda Arneson och Halldén. Även Amanda Ahola, Linn Johansson och Ebba Blomen jobbar förtjänstfullt på.