Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Ny träningsmatch för damerna ikväll

23 augusti 2018 15:09
DAM

Vårt damlag matchar vidare på försäsongen och möter Lindome hemma i Sparbanken Wictory Center klockan 19:00 ikväll. Matchen blir också den första för kapten Camilla Halldén efter en lättare skada. Vi stämde av med några frågor till Camilla om skadan, försäsongen som varit och vilket nyförvärv hon tror kan bli en obehaglig överraskning för motståndarna.


Hur ser du på försäsongen så här långt? -Jag tycker att försäsongen har varit riktigt bra. Två inspirerande och engagerade fystränare som vet vad som gäller för att bli bra tränade och få gruppen sammansvetsade skapade bra förutsättningar när vi gick in i hall. Det har också märkts att vi klarar av att hålla ett bra tempo i spelet på grund av vår fysiska status.

Du har själv varit skadad en del sedan ni klev in i hallen. Hur ser du på det? -Ja det stämmer bra. Har ju fått se träningarna mycket från sidan då jag har haft lite problem med ryggen, men nu ska jag vara redo för att kliva in i matchsituationer igen. Jag tycker våra träningar är bra som helhet där passningskvaliteten höjs undan för undan vilket gör att träningarna blir bättre och bättre hela tiden. Men det som syns allra tydligast är att tempot är högt och viljan på planen är stor.

Ikväll spelar ni den tredje träningsmatchen då Lindome gästar oss. Vad kan ni ha för förhoppningar på den matchen? -Jag tänker att vi ska kliva in i den matchen med 100 % från start. Förhoppningarna är att vi ska kunna ha ett högt bolltempo matchen igenom och sätta en hög press på motståndarna. Det hade varit roligt ifall vi kan göra en del mål också såklart.

Till slut. Vilket av våra nyförvärv tycker du blir intressantast att följa under säsongen? -Sofie Karlsson blir spännande att följa. En spelare med bra spelförståelse och ett vasst skott. Kommer garanterat bidra med flera fina delikatesser på planen.

Vi tackar Camilla för intervjun och önskar henne och laget lycka till ikväll. Matchen startar klockan 19:00.