Söndag
10 Feb 2 matcher
Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher
Torsdag
28 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Warberg förstärker på backsidan

26 april 2018 10:19

Warberg förstärker backsidan och har gjort klart med Moa Gregorsson från Fristads GoIF.


Moa som ska fylla 19 år under året är överens om ett tvåårsavtal med föreningen. Moa har under den gångna säsongen tillhört Fristads GoIF som spelat i Division 1 Västergötland där hon var med och vann serien men tyvärr förlorade kvalspelet upp till Allsvenskan.

Sportchefen Patric Löfborg kommenterar värvningen av Moa Gregorsson: -Kul och spännande att Moa ansluter till SSL-truppen. Det är en spelare som vi har följt under ett par år och hon har även varit här nere och provtränat med oss. Hon är en teknisk back med bra handleder som vi kommer att ha stor nytta av i vårt offensiva spel, men hon har och visat att hon är riktigt vass och tuff i det defensiva spelet.

Moa kommenterar om varför valet blev Warberg: -För mig var valet att spela i Warberg ett enkelt beslut eftersom det är en klubb med höga ambitioner där man får möjlighet att utvecklas. Har hört mycket gott om klubben, vilket också bevisades när jag varit nere i Varberg och träffade sportchef, tränarna, laget och övriga representanter. Har även fått ett väldigt gott intryck av laget och det verkar som ett härligt gäng som jag kommer trivas tillsammans med. Ser fram emot att få ta nästa steg och utvecklas till ytterligare en nivå och jag vet att Warberg är rätt klubb att få göra det i. Samtidigt som jag har en positiv känsla att laget kommer ta stora kliv och den resan vill man vara en del av!

Moa kommer efter att hon gått klart sin gymnasieutbildning skriva på sitt kontrakt. Vi hälsar Moa varmt välkommen till Warberg!

Vi vill tacka Fristads GoIF för ett fint samarbete kring övergången för Moa.