Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Seger mot Jönköping

25 augusti 2017 22:12
Herr

Herrlaget spelade igår torsdag sin andra träningsmatch för säsongen, också denna gång mot SSL-motstånd i form av Jönköpings IK. Matchen slutade med seger, 8-6, detta efter en formidabel vändning i sista perioden som slutade hela 5-1 i blå favör.


Vi tog ett snack med Kent Göransson som ger sin syn på matchen: - Det var en match som hade olika faser. En första period som var beige från vår sida där närkamper och intensitet saknades, en andra period som vi stabiliserar spelet i och en sista period där vi visar bra klass genom att höja tempot och vara rejälare rakt över hela banan.

Om du jämför er prestation med föregående veckas match mot Mullsjö, tycker du att ni tar steg i rätt riktning, och vilka glädjeämnen tar du i så fall med dig från gårdagen? - Det är svårt att så här tidigt på säsongen jämföra matcher emellan, men att vi genom små justeringar klarar att förändra matchbilder och ett powerplay som är fungerande känns som två ljusglimtar. Vi gör tre av fyra i powerplay till exempel utan att vi egentligen tränat någonting på det, det känns spännande.

Nu väntar ny träningsmatch imorgon lördag hemma mot norska elitserielaget Tunet, var ligger fokus inför denna uppgift och vad kan vi förvänta oss av våra norska gäster? - Fortfarande så arbetar vi med vårt försvarsspel i första hand och det kommer ligga i fokus även imorgon. Dock kommer vi träna på andra delar i matchsituationer än de vi gjorde i gårdagens match. Tunet har ju några spetsspelare med Ole Mossin Olesen i första hand så det kommer krävas en insats av oss som är bra.

Matchen mot Tunet är en av två träningsmatcher som spelas på hemmaplan innan seriepremiären, så passa på att besöka Sparbanken Wictory Center under lördagen för att lära känna det i mångt och mycket nya Warberg!

Det spelas dessutom fler matcher i helgen. Redan ikväll möter vårt herrlag i division 1 just Tunet, matchstart 19.30. Imorgon lördag är det först damerna mot Jönköping 13.00, och sedan herrlaget mot Tunet kl 16. Välkomna!

Målskyttar mot Jönköping: Mattias Kongstad 2, Simon Svensson 2, Robin Blåberg, Joel Birgersson, Simon Bundgaard och Daniel Gunnarsson.

Laget som startade: Mv: John Fransson (Tobias Jernsand) 1:a: Daniel Gunnarsson – Robin Westergren – Oliwer Olsson – Anton Birgersson – Robin Blåberg 2:a: Andreas Johnsson – Filip Kalentun – Mattias Kongstad – Simon Bundgaard – Simon Svensson 3:e: Johan Dahlqvist – Philip Subriabre – Pontus Reinholdsson – Jesper Larsson – Joel Birgersson