Söndag
28 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 2 matcher
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
03 Mar 1 match
Söndag
04 Mar 1 match
Fredag
09 Mar 1 match
Söndag
11 Mar 2 matcher
Lördag
17 Mar 1 match
Lördag
22 Sep 2 matcher
Söndag
30 Sep 1 match
Tisdag
02 Okt 1 match
Fredag
05 Okt 1 match
Lördag
06 Okt 1 match
Lördag
13 Okt 1 match
Söndag
14 Okt 1 match
Lördag
20 Okt 1 match
Onsdag
24 Okt 1 match
Lördag
27 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Lördag
03 Nov 1 match
Söndag
04 Nov 1 match

Vinst i första träningsmatchen

15 augusti 2018 09:35
Dam

Warbergs damer säsongsdebuterade med seger i lördagens träningsmatch mot IBK Lund. Siffrorna stannade vid 7-3 efter periodsiffrorna 4-2, 1-0 och 2-1. Målskyttar i Warberg var Sofia Greftén, Jenny Dahl, Amanda Johansson, Malin Andersson, Wilma Johansson, Sofie Carlsson och Amanda Wetterström.


Vi ställde några frågor till tränaren Mikael Nilsson efter matchen. Grattis till segern och vad är din uppfattning om matchen? -Det var en ganska lagom insats från vår sida. Ett bra motstånd för våra nya spelare framförallt. Vi har sju nya spelare och flertalet fick bidra i målprotokollet.

Som brukligt söker ju tränare vissa svar i början av säsongen. Vilka svar fick ni? -Vi har försökt att bredda vårt försvarsregister och där tycker jag att vi redan nu fick en del bra svar som gör oss nyfikna för framtiden, speciellt med tanke på var vi befinner oss just nu.

Sju olika målskyttar i matchen. Hur ser du på den biten? -Det är kul med många olika målskyttar och dessutom ett mål av våra egna talanger Wilma Johansson och Malin Andersson. Det var glädjande.

Någon speciell spelare som förtjänar ett extra gott betyg? -Många som bidrog till en bra laginsats skulle jag vilja säga. Det är så vi fungerar, jobbar för varandra då kommer resultaten med oss avslutar Mikael Nilsson.

Så här startade Warberg: Målvakt: Hanna Svensson (Frida Bengtsson))

Backar: Amanda Ahola – Amanda Wetterström, Ida Örnqvist – Moa Gregorson

Kedjor: Andrea Envall – Malin Andersson – Sandra Hawermo Sofie Carlsson – Wilma Johansson – Jenny Dahl Johanna Johansson – Sofie Greftén – Amanda Johansson

Saknades gjorde: Camilla Halldén, Julia Falk, Maria Larsson, Jonna Bergemyr och Maja Nakamura

Nästa träningsmatch är redan nu på lördag mot Lockerud på bortaplan.