Söndag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match
Lördag
21 Sep 1 match
Onsdag
25 Sep 1 match
Lördag
28 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 2 matcher
Tisdag
15 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Torsdag
24 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match

Vinst i första träningsmatchen

15 augusti 2019 10:51
DAM

Det blev vinst för vårt damlag när IBK Lund kom till Varberg för årets första träningsmatch. Segersiffrorna stannade för dagen vid 3-0 efter två mål av Jenny Dahl och ett mål av Sofie Karlsson.


Efter en något krampaktig första period så kunde hemmalaget spela sig genom matchen på ett förtroendegivande sätt inför en välbesökt tillställning. Efter matchen ställde vi några frågor till den för året nytillträdde tränaren Pelle Körberg.

Först och främst ett grattis till vinsten! Tack snälla.

Träningsmatcher är just träningsmatcher men vad är du mest nöjd med i matchen? Jag är väldigt nöjd med vår disciplin i vårt försvar där vårt sätt att arbeta med detaljer betalar sig bra i den här matchen. Det är orimligt att tro att en motståndare inte skapar några chanser i matcher men i den här matchen är det verkligen inte många och de tillfällen det händer reder vår målvakt tillsammans med försvaret ut det på ett bra sätt.

När du nämner detaljer, vad tänker du på då? Vi har tidigare släppt in väldigt många mål, speciellt när vi blir genomspelade. Nu vill vi än mer ta vara på vårt defensiva positionsspel och det tycker jag som helhet att vi löser på ett bra sätt. Det här lovade gott för framtiden.

Vad känner du inför den här säsongen att tjejerna har utvecklat? De är hängivna sin uppgift och tar de delar vi pratar om på högsta allvar. Samtidigt är vi en utvecklingsfas fortfarande där vi vill göra saker annorlunda än tidigare och det tar tid och får också ta tid med de förändringar vi arbetar med.

Någon eller några spelare som du vill lyfta fram i matchen? Många kanske kan tycka det är ett tråkigt svar men jag vill verkligen lyfta vårt kollektiv. De gnuggar på i 60 minuter och sätter prestationen i fokus för att vinna matchen.

Nästa träningsmatch för damerna spelas nu till helgen då Jönköping står för motståndet. Den matchen spelas i Skillingaryd på söndag.