Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Helt ny samarbetspartner klar för klubben!

29 juni 2018 09:00
Allmänt

Till kommande säsong kommer det att finnas en ny samarbetspartner på våra matchkläder för seniorlagen - Finnvedens Säljkraft.


Martin Klasson på Finnvedens Säljkraft säger så här om varför de valt att bli en samarbetspartner till Warberg IC:

-För oss är Warberg IC/IBF en förening som inkluderar. Oavsett ålder, kön eller bakgrund så är både tjejer och killar välkomna till föreningen för att ha roligt, få möjlighet till fysisk aktivitet/välmående och samtidigt utvecklas i grupp. Vi tycker att Warberg IC/IBF är en förening som genom åren skapat förebilder på och utanför innebandyplanen som många unga sporras av och har som förebilder. Vi tycker också att Warberg IC/IBF är en bra ambassadör för att sätta orten Varberg på kartan. Förutom dam- och herrlagen på elitsidan så är Warbergslägret och Warbergsspelen en fantastisk avsändare för att visa upp vår fina stad för allmänhet och näringsliv.

Beskriv kortfattat vad ni på Finnvedens Säljkraft gör:

-Finnveden Säljkraft utbildar, föreläser och rekryterar inom försäljning. Våra kunder är allt från några av de mest kända varumärkena till mindre företag som vill växa. Gemensamt är att man vill lära sig mer om försäljning och inte minst hur man kan omvandla kunskap till kundnytta och kundnöjdhet. I en samtid där allt digitaliseras och kopieras så jobbar vi primärt med företagens viktigaste tillgångar, kunderna och medarbetarna.

Magnus Svensson, säljansvarig Warberg IC säger så här om senast tillskottet till WIC-nätverket:

-Riktigt kul med ett helt nytt företag som kliver in i vårt nätverk. Vi är redan igång med vårt samarbete där de jobbar med både vårt herr och damlag. I övrigt kommer de både synas på våra nya matchtröjor samt medverka på ett eller annat sätt kring vårt nätverk under säsongen. Med andra ord en aktiv samarbetspartner som vill vara med och verka med oss.