Lördag
27 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Lördag
03 Nov 1 match
Söndag
04 Nov 1 match
Onsdag
14 Nov 1 match
Lördag
17 Nov 1 match
Söndag
18 Nov 1 match
Lördag
24 Nov 1 match
Söndag
25 Nov 1 match
Fredag
30 Nov 1 match
Lördag
01 Dec 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 2 matcher
Söndag
06 Jan 2 matcher
Lördag
12 Jan 1 match
Söndag
13 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 2 matcher
Lördag
26 Jan 2 matcher
Söndag
10 Feb 2 matcher
Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher

Signerat och klart med Mikael

15 mars 2018 16:05
Dam

När Mikael Nilsson tog över damerna för någon vecka sedan var det med ambitionen att även fortsätta över kommande säsong. Nu är alla detaljer på plats och Mikael fortsätter som huvudtränare säsongen 2018/19


Grattis till en bra vårsäsong som gjorde att kontraktet säkrades förra helgen. Dina intryck sedan du tog över som huvudtränare?

-Det är klart att det har varit en omväxling att gå från assisterande till huvudtränare. Men det har ändå varit en ganska smidig förändring vilket har berott på att mitt och Patriks samarbete hela tiden fungerat bra och vi har ändå haft en samsyn kring hur vi vill arbeta med laget. Sen är det ett stort ansvar att vara huvudtränare i SSL men jag har haft fantastiska människor omkring mig som verkligen har fyllt roller som har hjälpt oss i rätt riktning.

Nu ör det helt klart att du fortsätter leda laget även nästa säsong. Hur gick dina tankar kring en fortsättning?

-Det var ett ganska enkelt val. Jag trivs fantastiskt bra i föreningen och i Varberg och den innebandykulturen som finns här och de förutsättningarna som man får är fantastiska. Att sen få en möjlighet att jobba vidare med det här laget och de grymma innebandyspelare som finns här känns som en härlig utmaning och att vi ska fortsätta utvecklas som lag och ta nästa steg framåt tillsammans.

Vilka förändringar har du gjort sedan du tog över och vad vill du fortsätta utveckla?

-Vi har försökt jobba en hel del med spelet med boll och kvaliteten på våra passningar och vårt bolltempo. Det är något som vi kommer fortsätta att jobba med nästa år för att själva kunna sätta tempot i vissa matcher. Sen vill jag också att vi ska kunna ha fler växlar i vårt försvarsspel för att på ett tryggare och enklare sätt kunna förändra matchbilden vid behov.

Hur ser du på kommande säsong?

-Jag ser verkligen fram emot säsongen 18/19. Vi har mycket att utveckla för att ta nästa steg men med rätt inställning och hårt arbete så vet jag att det finns en enorm potential i det här laget. Det har vi verkligen visat under perioder av den här säsongen. Vi behöver bli mer jämna i våra prestationer, skruva på vissa delar och sen får vi se hur långt det leder men jag ser en ljus framtid för Varbergs damer.

Vilken typ av spelare vore en önskevärvning?

-Ha ha. Bra fråga och det är klart att det finns spelare som man ser skulle kunna tillföra laget kvalité. Mitt mål är att utveckla de spelare som är här så mycket som möjligt och jag tror på den trupp vi har idag. Men det är klart en riktig poängspelare till skulle ju sitta fint.

Avslutande match mot Karlstad på lördag. Dina tankar inför den matchen?

-Härligt att få avsluta säsongen på hemmaplan inför Supras och vår fantastiska hemmapublik. Vi vill avsluta med en riktigt bra prestation för dem och verkligen visa hur bra innebandy vi kan spela. Vi vet att vi är grymt starka i Sparbanken Wictory Center, vår borg, och Karlstad ska få känna på hur tufft det är att komma hit.