Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match

Inför match, IBK Lund hemma!

10 augusti 2018 11:31
Dam

Efter en lång försäsong är det nu dags för första träningsmatchen. Vi passade på att ta ett snack med damlagets tränare Mikael Nilsson.


Du fick under säsongen som var hoppa in och ta över huvudansvaret, vilket du nu fortsätter med. Hur gick dina tankar när du fick frågan om att fortsätta?

-Jag blev såklart väldigt glad över frågan att fortsätta arbetet som huvudansvarig för laget. Vi hade ju diskuterat det tidigare under säsongen och det var ett lätt beslut att välja att arbeta vidare med i den här föreningen och med det här fantastiska laget.

Ni avslutade säsongen på ett magiskt sätt. Vad tar du med dig av er säsong som var?

-Det jag tar med är såklart en vetskap om att vi är ett otroligt svårslaget lag när vi gör rätt saker och håller fokus på våra uppgifter på planen och att vi har ett grundspel som fungerar bra. Men också att vi såklart har mycket att utveckla för att ta nästa steg.

Nu börjar de närma sig en ny säsongsstart och ni har varit igång med träning ett tag. Hur har försäsongen varit?

-Jag är väldigt nöjd med försäsongen och det arbete Petra och Håkan från Golden Wellness har gjort tillsammans med laget. Vi har tränat hårdare än tidigare och generellt så ligger vi mycket längre fram vad det gäller fysen gentemot förra säsongen. Vi har också spelat en del innebandy vilket gör att vi har lättare att komma igång med den biten nu när vi drar igång den delen av försäsongen.

Ni har i helgen er första träningsmatch och ställs mot IBK Lund. Vad kommer ni att fokusera på för något till matchen?

-Det ska bli härligt att spela match redan till helgen och det jag vill se är att vi direkt kliver in och har rätt fokus och attityd. Spelmässigt vill jag också se att grunderna ser ok ut även om vi bara tränat 4 pass.

Ni är varmt välkomna till Sparbanken Wictory Center på lördag då IBK Lund kommer på besök, matchstart 14:00.