Lördag
27 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Lördag
03 Nov 1 match
Söndag
04 Nov 1 match
Onsdag
14 Nov 1 match
Lördag
17 Nov 1 match
Söndag
18 Nov 1 match
Lördag
24 Nov 1 match
Söndag
25 Nov 1 match
Fredag
30 Nov 1 match
Lördag
01 Dec 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 2 matcher
Söndag
06 Jan 2 matcher
Lördag
12 Jan 1 match
Söndag
13 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 2 matcher
Lördag
26 Jan 2 matcher
Söndag
10 Feb 2 matcher
Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher

Sista hemmamatchen 2018!

23 november 2018 14:57
Herr

Sista hemmamatchen för 2018 för herrlaget på söndag, då vi tar emot Lillån som är nykomlingar i Allsvenskan denna säsong. Lillån parkerar inför matchen på 5:e plats i en otroligt jämn tabell och kommer från två raka förluster. I sina förlustmatcher så är det inte med mycket marginal de förlorat, så det är inga enkla tre poäng för oss att ta på söndag. Nu är vi även tillbaka i Sparbanken Wictory Center till denna match efter ett gästspel i Sparbankshallen förra matchen.


För oss själva har det rullat på bra och vi är uppe i åtta raka segrar just nu och har gjort ett litet ryck i tabellen och leder serien med 6 poäng före Strängnäs som ligger på andra plats. Trots detta har vi hört i andra intervjuer och läst i tidningarna att spelarna och tränarstaben inte varit helt nöjda med det egna spelet trots alla vinster. Det har pratats om att vi inte spelat bra i alla 3 perioder i någon match och att det finns ett par nivåer till att plocka fram i spelet. Så vi hoppas på att det kommer nu på söndag. Andra positiva saker i laget är att poängproduktionen är fördelat på fler spelare i år än förra säsongen.

I veckan lämnade nyförvärvet Tom Carlsson oss för lån till Lindås i SSL, till att börja med februari ut. Så får vi se vad som händer sedan om han fortsätter där eller kommer tillbaka. Vi önksar Tom lycka till i Lindås.

Vi vet att konkurrensen är hård i laget på alla positioner och för att behålla den situationen efter Tom lämnat så kommer den kanske fyllas ut inom kort med en ny spelare, kanske redan på söndag! Läget i laget är annars bra när det gäller skador och sjukdomar, i skrivande stund så har Kent och Stefan alla tillgängliga för spel. Så det är förmodligen de sista träningarna här i veckan som avgör vilket lag som ställs på banan. Tobias Jernsand stod för en stabil och mycket bra match senast i målet, så vi förmodar att det är Tobias som börjar matchen.

Inbördes möten: Första tävlings matchen lagen emellan

Håll ögonen på i Lillån: Lukas Eldholm, Aron Ohlsson och Carl Lejervik som står för mycket av det offensiva spelet i Lillån.

Interna poängligan topp tre Warberg: Mattias Kongstad 12+7 Kim Clemedtson 11+3 Robin Blåberg 8+6

Matchstart 16.00 Sparbanken Wictory Center