Förlust mot Endre

21 oktober 2018 15:19
DAM

Det var ett förhoppningsfullt lag som klev in i Sparbanken Wictory Center på lördagseftermiddagen. En bra träningsvecka skulle omsättas till de första poängen för damerna. Detta blev det dock inte så mycket av då topptippade Endre visade sig bli alltför svåra denna eftermiddag. Siffrorna slutade vid 6-10 efter periodsiffrorna 3-4, 1-5 och 2-1 inför 369 betalande åskådare.

-Det är väl i första hand första och sista perioden som vi är någorlunda nöjda med medans den andra återigen spelar oss ett spratt sa tränaren Mikael Nilsson efter matchen.

Det visade sig i första hand att spelet med boll så hade Endre gjort sin läxa och kunde vid många utav målen luckra upp hemmalagets försvar anförda av landslagsspelaren Sara Steen. Nu är det kort vila innan onsdagens derby mot Pixbo.

-Det är bara att ladda om batterierna inför derbyt på onsdag. Vi är i en fas där vi får jobba hårt i alla moment och det ska vi göra på onsdag också avslutar Mickael Nilsson.

Fakta Warberg – Endre 6-10