Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Herrarnas första träningsmatch avklarad

21 augusti 2017 17:57
Herr

Herrlaget spelade under lördagen sin första träningmatch för säsongen när ett möte med SSL-laget Mullsjö stod på schemat. Matchen slutade 7-5 till västgötarna, det sista målet inspelat i tom bur.


Tränare Kent Göransson med sin syn på gårdagen:

  • Sett över 60 minuter så gör vi en gedigen insats, med ett bra och starkt försvarsspel som tvingar Mullsjö att hela tiden ta snabba beslut. Vi var också starka i vårt närkampsspel vilket är ett tecken att vi tränat på bra. Första matchen för säsongen är alltid speciell och det kan fladdra en hel del men jag tycker ändå att vi var strukturerade med utrymme för egen kreativitet.

Det är fortfarande tidigt på säsongen, var i spelet ligger fokus just nu och hur tycker du ni lyckas med det igår?

  • De tre veckor vi tränat innebandy hittills så har de två sista handlat uteslutande om att jobba in vårt försvarsspel och där ligger vi så långt fram som kan förväntas. Det tycker jag också visade sig igår under matchen. Nu har vi en vecka till där vi jobbar med försvaret innan vi kliver över på anfallsspelet.

Fanns det några spelare som stack ut i sina prestationer?

  • Det var ingen som föll ur ramen och inte klarade av att spela mot ett så bra motstånd som Mullsjö vilket borgar för att vi har en bra stomme av spelare. Men spelare som Robin Blåberg med sina två mål, Filip Kalentun som kommer bli en enorm tillgång med sitt lugna och fina spel och Oliwer Ohlsson som verkligen är på väg att blomma ut med sitt fysiska spel, kan få en liten stjärna i kanten tycker jag,

Warbergs målskyttar: Robin Blåberg 2, Filip Kalentun 1, Anton Birgersson 1 och Mattias Kongstad 1

Laget som startade: Mv: Tobias Jernsand (John Fransson) 1:a: Robin Westergren, Daniel Gunnarsson, Oliwer Olsson, Anton Birgersson, Robin Blåberg 2:a: Andreas Jonsson, Filip Kalentun, Alexander Andersson, Simon Bundgaard, Mattias Kongstad 3:e: Johan Dahlqvist, Philip Subriabre, Pontus Reinholdsson, Jesper Larsson, Joel BirgerssonHerrarnas första träningsmatch avklarad