Onsdag
14 Nov 1 match
Lördag
17 Nov 1 match
Söndag
18 Nov 1 match
Lördag
24 Nov 1 match
Söndag
25 Nov 1 match
Fredag
30 Nov 1 match
Lördag
01 Dec 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 2 matcher
Söndag
06 Jan 2 matcher
Lördag
12 Jan 1 match
Måndag
14 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 2 matcher
Lördag
26 Jan 2 matcher
Söndag
10 Feb 2 matcher
Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher
Torsdag
28 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match

Inför match med #95 Johan Dahlqvist

15 november 2017 11:35
Herr

Vi stämde av läget med #95 Johan Dahlqvist inför kommande bortamatch mot Crafstaden IBK till helgen. Han delar bland annat med sig av lite tips hur en kan skjuta lika bra som han själv gör.


Härlig seger mot Karlstad senast med 7-5, är ni nöjda med er prestation i den matchen? Ja, vi är nöjda med segern. Tycker att vi är det bättre laget i fem mot fem i stort sett över hela matchen. Jag tycker att vi framförallt ska vara nöjda över sättet vi vinner matchen på. Vi kämpar, sliter och gör allt för varandra på planen. En riktig lagseger!

Vi på läktaren har imponerats över din inledning på planen. Hur tycker du själv att inledning varit i klubben och spelet på plan? Kul och höra. Jag trivs väldigt bra i Varberg som stad, men även i Warberg som klubb. Jag tycker att det har gått bättre och bättre, vi i min femma trivs med varandra och då är det lätt att spela ihop. Jag spelar med väldigt bra spelare så då är det bara att köra på, inte tänka för mycket.

Du har för det mesta spelat med Filip Kalentun som backkollega, har ni olika roller på planen och hur funkar ert samarbete? Ja, det stämmer. Jag tycker att vi kompletterar varandra på ett bra sätt, vill han gå upp i banan så stannar jag kvar eller vice versa. Vi båda kan spela både offensivt och defensivt. Vi har hittat varandra väldigt bra och umgås mycket utanför plan, så jag tror det är en nyckel.

Hittills har du skjutit in 6 mål från din position med fina distansskott, men när kommer egentligen första assisten från din klubba? Är absolut nöjd med målproduktionen än så länge och även jag undrar när den första assisten kommer. Kanske när vår allas Kung-Kongo ska sätta en av alla smörpass han får utav mig, haha.

Vad har du för tips till alla kids som spelar att lyckas skjuta lika bra som du? Mitt tips är att hitta en klubba och blad som passar dig, hooka bladet som du vill ha det och sen är det bara att skjuta, skjuta och skjuta.

Nu till helgen väntar Craftstaden IBK på bortaplan som just nu ligger på 6:e plats. Vad kan vi förvänta oss för matchbild där och hur bra koll har du motståndarna? Jag har ingen koll alls på Craftstaden. Men det jag tror är att vi kommer ha mycket boll och föra spelet. Kan tänka mig att de vill spela på våra misstag och straffa oss i kontringar. Vi får se till att spela lätt, minimera misstagen och vara lite mer effektiva i avslutningsmomenten än vad vi var mot Karlstad.

Hur tror du matchen slutar mot Craftstaden? Spelar vi vårt spel och kommer upp i nivå så ska matchen sluta med Warbergsseger.

En sista fråga, har du någon speciell rutin inför matcherna som du måste göra? Det enda är när jag byter om, då tar jag alltid på högerstrumpan före vänsterstrumpan och högerskon före vänsterskon. Det bara är så.

Tack för att du tog dig tid och lycka till på matchen! Ingen fara, tack så hjärtligt!

Läget i laget: Robin Westergren fortsatt skadad. Eventuellt är Joakim Andersson tillbaka efter en tids skadefrånvaro.