Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Två spännande namn till Warberg

1 juni 2017 16:05

I dagarna blev det klart att de båda Lindome-talangerna Anna Ekdal och Moa Bernvid kommer spela med Warberg IC kommande säsong. Anna och Moa kommer spela på dubbellicens och har därmed möjlighet att kombinera spel både i SSL och spel i sin moderklubb Lindome. Båda två tillför speed och teknisk skicklighet och gör konkurrensen än hårdare i truppen.


Tränare Patric Löfborg: – Vi ville få in ett par offensiva spelare som steppar upp konkurrensen om forwardsplatserna. Det ger oss också fler alternativ att laborera med i femmorna och vi blir inte lika känsliga för skador med en bredare trupp.

Sportchef Andreas Wahman: – Jag är mycket nöjd över att få in Anna och Moa i laget. Båda två har kvalitéer för framtidens innebandy såsom speed, teknik och bra bolltouch. Båda två är ambitiösa och vill något med sin innebandy. Riktigt kul att de valde att spela med oss.

Moa Bernvid: – Mina förväntningar är att utvecklas och bli en bättre innebandy spelare både på plan och utanför och i Varberg tror jag att ja kan få den lilla extra träningen som behövs för att utvecklas. Jag kommer bidra med positiv energi på bänken, på plan och förhoppningsvis ett och annat poäng.

Anna Ekdal: – Mina förväntningar är framförallt att utvecklas som spelare men även som person. Jag tror att Warberg är en perfekt klubb att göra detta i. Jag kommer bidra med fart, glädje och rätt inställning som jag tror kan hjälpa laget genom säsongen!

Uppgörelsen gäller denna säsong och Warberg vill tacka Lindome för ett bra samarbete kring Moa och Anna. För övrigt har Anna valt att spela i nummer 7 och Moa kommer spela i nummer 10. Välkomna till klubben!