Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match
Lördag
21 Sep 1 match
Onsdag
25 Sep 1 match
Lördag
28 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 2 matcher
Onsdag
16 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Torsdag
24 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match

Inför Craftstaden hemma

9 februari 2019 12:13
Herr

Allsvenskan går in på sista tredjedelen av seriespelet, och under söndagen gästar kvalplats-jagande Craftstaden Oskarshamn!


Herrlaget kommer till matchen med en förlust i bagaget. Säsongens första kom ju i förra omgången, den 15:e: borta mot Strängnäs. Vi får förmoda att det är ett revanschsuget lag som vill studsa tillbaka i vinnarspåret igen!

Söndagens motståndare Craftstaden är ett stabilt allsvenskt lag som för tillfället ligger just utanför kvalplats. Därmed väldigt viktiga poäng på spel. Warberg och Craftstaden har mött varandra tre gånger tidigare, alla gånger med Warberg som segrare. I fjol slutade matchen i Sparbanken Wictory Center med seger i förlängning.

Bäddat för en ny jämn kamp och så här säger Kent Göransson inför det som komma skall:

Det ska bli grymt kul att sätta igång matchandet igen och försöka hitta tillbaka till vinnarspåret. Vi är ödmjuka inför uppgiften och har en stark tro på att det vi arbetar med skall bära frukt även i denna match.

Vad har ni fokuserat på under matchuppehållet?

Vi har tyvärr haft en hel del sjukdomar vilket stört rytmen i träningarna, men de som har varit på plats har kört på riktigt bra. Vi har haft en del fysiska inslag men även gnuggat på med vårt anfallsspel i första hand. Det är där vi tror vi kommer göra skillnad.

Vad behöver ni lyckas med för att besegra Craftstaden?

De är skickliga och extremt raka i sina kontringsattacker, så där gäller det att vi är rätt strukturerade i vårt anfallsspel för att ta udden ur deras styrkor. Sen har de flertalet riktigt skickliga spelare, till exempel Patrik Ekman, Tor Bornedal Samils och Oscar Erik Rohlin. De vill vi inte ska få briljera i den här matchen.

Vilka spelare i ditt eget lag du tycker ser heta ut för tillfället?

Robin Westergren ser fortsatt grym ut på alla träningar, och sedan tycker jag att Joel Birgersson börjar närma sig fjolårsformen igen!

Kent rapporterar också att Joel Berg är fortsatt indisponibel, och att Anton Birgersson är osäker på grund av sjukdom. Filip Erheden är redo för sitt andra framträdande i Warbergs-tröjan och finns med i matchtruppen!

Matchen startar 16.00 söndag 10 feb i Sparbanken Wictory Center. Kan du inte vara på plats så finns matchen som alltid att se på www.innebandyallsvenskan.tv