Lördag
27 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Lördag
03 Nov 1 match
Söndag
04 Nov 1 match
Onsdag
14 Nov 1 match
Lördag
17 Nov 1 match
Söndag
18 Nov 1 match
Lördag
24 Nov 1 match
Söndag
25 Nov 1 match
Fredag
30 Nov 1 match
Lördag
01 Dec 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 2 matcher
Söndag
06 Jan 2 matcher
Lördag
12 Jan 1 match
Söndag
13 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 2 matcher
Lördag
26 Jan 2 matcher
Söndag
10 Feb 2 matcher
Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher

Jättetalang klar för Warberg!

6 april 2018 13:00
Herr

Warberg har glädjen att meddela sitt första nyförvärv inför säsongen 2018/2019. RIG Umeås anfallslöfte Oskar Block har bestämt sig för att fortsätta sin innebandykarriär i den blå tröjan.


Oskar Block är idag 18 år (fyller 19 under året) och har de senaste tre säsongerna studerat på Riksinnebandygymnasiet i Umeå, kombinerat med spel i skolans division 1-lag, som dessutom alldeles nyligen kvalificerade sig för spel i Allsvenskan till nästa säsong. Ursprungligen är han från Nyköping och representerade sin moderklubb Onyx innan flytten till Umeå.

Han gjorde under säsongen debut i det svenska U19-landslaget och har representerat Sverige vid tre tillfällen.

Så här säger sportchefen Kimmo Eskelinen om värvningen av Oskar Block:

-Superintressant! Oskar besökte oss under två dagar och satte verkligen ett avtryck både som person och som innebandyspelare. Han imponerande stort under träningarna, framför allt på sättet han stod emot i det fysiska spelet. Han är bolltrygg, löpstark och duktig på att skydda bollen, egenskaper vi gillar. Han verkar dessutom vara en oerhört klok och mogen 18-åring, med tydliga ambitioner i livet såväl på plan som utanför.

Ska bli riktigt kul att följa hans utveckling hos oss närmsta åren!

Oskar Block kommenterar själv valet av Warberg:

-Det ska bli oerhört spännande att ta steget över till Warberg kommande säsong! Det var inget lätt val, jag hade bra erbjudanden från ett par SSL-klubbar, men jag fick bäst intryck av just Warberg. I mina ögon är det en anrik, proffsig och mycket seriös klubb med tydliga ambitioner. Jag fick ett väldigt bra bemötande av alla i föreningen, och är övertygad om att här finns alla möjligheter att bli så bra man bara kan. Målet är helt klart att gå upp till SSL kommande säsong, och det är en resa jag vill vara med på!

Parterna är överens om ett tvåårigt avtal, som signeras först när Oskar har slutfört sina studier i juni månad. Välkommen till Warberg Oskar!