Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

"Rädda Warberg"-kampanjen i mål

2 juli 2019 08:35

Warberg IC vill genom styrelse och personal rikta ett stort tack till alla er som bidragit, stort som smått, i vår "Rädda Warberg-kampanj under våren!


Det var i mitten av januari som projektet "Rädda Warberg" startade med ett informationsmöte för samarbetspartners på Varbergs Stadshotell. Budskapet var glasklart, klubben behövde få in 2,5 miljoner kronor i externt kapital för att säkerställa ett positivt eget kapital, ett av kraven för att få Svensk Innebandys elitlicens.

Där och då tog ett hårt arbete vid för att kontakta alla potentiella bidragsgivare, samtidigt som det lanserades en kampanj mot privatpersoner där man kunde få sitt namn på seniorlagens matchtröjor nästa säsong för 1985 kr. Den resan har gått att följa i sociala medier samt på en egen hemsida, där också alla företag samt privatpersoner som bidragit finns omnämnda.

Resultatet av tröjförsäljningen är fantastisk! Nästan en halv miljon kronor har inkommit via privatpersoner.

Resterande del stod Varbergs näringsliv för, 2,3 miljoner.

Totalt alltså 2,8 miljoner, och från föreningens håll vill vi rikta ett stort tack till alla som har bidragit!

Det stöd och engagemang som har funnits för klubben under våren är fantastiskt, och något vi alla bär med oss. Vi är glada att kunna fortsätta vår verksamhet med Varbergs största ungdomsgård Sparbanken Wictory Center, som dagligen är en mycket viktig mötesplats för över 600 barn och ungdomar.

Nu lägger vi blicken framåt, och hälsar er alla hjärtligt välkomna till en ny innebandysäsong hösten 2019! Med massor av duktiga ungdomar och två lag i Sveriges högsta serie SSL!

// Styrelsen Warberg IC/IBF

#blåtthjärtahårtarbete